Az utrogestan okozhat magas ébredési hőt?
Figyelt kérdés
Múlt hétfőn voltam inszemináción. Már korábban is kaptam utrogestant, de akkor nem ment fel a hőm 37.3-ra, max. 37.1-re. Most hétfőig 37.1 volt, de keddtől 37.3.
Reménykedhetek?
2010. júl. 1. 17:06
1/8 anonim 

válasza:

Szia, pár hónapja mérem a hőmet..az alaphőm 36,3-36-4 de a peteérés után sem ment soha fel 36,9-nél magasabbra..igen csak babás hőd van, főleg ha eddig még nem volt ilyen magas ezelőtt:))drukkolok nagyon..jajj én is ilyen ébredési hőt szeretnék:)))
2/8 anonim 

válasza:

Igen, az utrogestan is okozhat magas hôt. Ettôl függetlenül naná, hogy reménykedhetsz! Írd majd meg, ha teszteltél. Sok sikert!
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, hétfőn tesztelek és írok!
2010. júl. 1. 17:48
4/8 anonim 

válasza:

Igen, igen az fenntartja a hődet!
6/8 A kérdező kommentje:
sajnos negativ lett..
2010. júl. 5. 18:43
7/8 anonim 

válasza:

Második vagyok. Nagyon sajnálom. Fel a fejjel! Én ma tudtam meg, hogy nem sikerült az elsô lombikunk. Ne add fel! Megyünk tovább.
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom:( a következő hónap talán a miénk lesz:)
2010. júl. 7. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!