Múlt hónapban megjött, de lehet hogy mégis teherbe estem?
Múlt hónapban a párommal az ovu előtt két nappal, azon a napon és az utána való napon is együtt voltunk. Mondanom sem kell, hogy mennyire nem vártam a sokadik próbálkozás után, de végül 21(!!!) napra megjött. Általában 31 naposak a ciklusaim, szóval mondanom sem kell, hogy mennyire szomorúak voltunk. Elég nagy törés volt, ezért kicsit azt mondtuk, hogy ne görcsöljünk ennyire rá, majd ha akar jönni, akkor jön a baba. Most ebben a hónapban pontosan tudom mikor volt pe-m de nem tudtunk egyutt lenni, mert külföldön volt, meg ez a hónap amúgy sem nagyon hozta úgy, hogy sok időnk lett volna egymásra. Nyilván voltunk egyutt, de nem a baba projekt telintetében. A helyzet az, hogy a 33. napon vagyok, már meg kellett volna jönnie, kicsit furcsállom is, de csak most számoltam utána. (Sajna nagyon hosszú volt ez a pár nap) lehet hogy csak a stressz miatt kesik, de szerintetek lehet baba?
Holnap mindenkepp csinalok tesztet, de kiváncsi lennek, hogy valakinél volt már így esetleg?
Köszi a válaszokat 😇
26/N
Terhesség esetén nincs menstruáció. Ha vérzés jelentkezik, akkor az mindig kóros és kezelni kell, mert fennáll a vetélés kockázata.
De én a te esetedben inkább hormonzavarra tippelnék. Ha előző hónapban is idő előtt megjött akkor most sincs kőbe vésve, hogy időben jön meg, simán késhet is magától.
Az igen!
Gratulalok
Ritka az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!