Esetleges méhenkívüli terhességnél az idő előrehaladtával a terhesteszt erősödik vagy halványodik?
Figyelt kérdés
Szóval ha pár nap eltérésel csinálok tesztet és ha erősödik akkor nem valószínű, hogy méhenkívüli vagy ennek semmi köze az erősödéshez, mert akkor is ugyanúgy erősödik?2010. júl. 1. 13:25
11/12 anonim válasza:
Szia! Remélem, minden rendben lesz nálad és nem lesz méhen kívül a pici! Nekem volt sajnos, és erősödött a teszt:( Semmilyen tünetem nem volt, nem fájt semmim. A 6-7.héten vették csak észre, hogy hol van, meg kellett műteni sajnos. De ez elég ritka, szóval ne idegeskedj! Szorítok!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok!
Ma voltam uh-on és szerencsére rendben van minden, már szívhang is van, jó helyen tapadt a baba.
7 hetes kismama vagyok.
2010. júl. 17. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!