Esélyes hogy terhes vagyok?
Sziasztok! 2018.januárban szültem.
Az elmúlt héten , minden nap hányingerem van, hirtelenből jön elő . Szerdán a parfümöt illatát megéreztem, és szaladtam a wc-re mert azt hittem elhányom magam.Tegnap az autóban is le kellett húzni az ablakot ,mert rám jött a hányinger. Volt már ilyen kb 3 hete. 2 hete volt menszeszem ,de ma teszteltem.Negatív lett.
Az első babámnál nem volt hányingerem , viszont ugyan így negatív volt a teszt , sőt még 9 hetesen is épp hogy látszott.. Esélyes a terhesség?
Most vagy azt írjuk,hogy a negatív teszt nem jelent terhességet,de pár nap múlva ismételd meg vagy azt írjuk,hogy mivel te is tudod,hogy az első terhességednél is nehezen,lassan emelkedett a HCG,így nem kizárt a terhesség.
Nem bántani akarlak,de tényleg honnan kellene tudnunk,hogy nálad melyik opció áll fenn?
Nem védekeztünk,nem is élvezett belém a férjem.
Lehet lényeges hogy az első baba is elsőre össze jött.
Ha esetleg jönne a második baba , örülnénk neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!