Szerintetek esélyes az hogy terhes vagyok? A többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval, 17 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. Ő volt nekem a második, mivel amikor az első barátommal elvesztettem a szüzességemet anyukámnak sírva mondtam el, és bár védekeztünk, ő mégis vett nekem a biztonság kedvéért egy esemény utáni tablettát és nem lett semmi baj. Nagyon haragudott akkor rám, kiabált velem, és a bizalmát is elvesztettem. A mensim még nem állt be teljesen, múlt hónapban 27-én jött meg az aktus pedig okt. 18-án történt. A barátom azt mondta nem szakadt ki a gumi, viszont utána nem sokkal volt egy veszekedésünk és szakított velem. 3 hónapig voltunk együtt. Én egyébként is nagyon tartok a szexuális élettől, anyukám pedig nagyon beijesztett és hallani sem szeretne róla. Ha elmondanám neki hogy lefeküdtünk a barátommal biztosan kiakadna, talán meg is ütne, így sem valami fényes a kapcsolatunk. Szóval 27.-e környékére vártam a mensim de azóta sem jött meg. Az is igaz hogy rengeteg sírtam és stresszeltem a mensim miatt és az exem miatt is. Holnap elmegyek venni egy tesztet, mert rettegek attól hogy esetleg teherbe estem vagy valami hiba csúszott a dologba. Semmilyen tünetem sincs, nincsenek rosszul léteim viszont a mensim valamiért nem akar megjönni. Szerintetek mennyi annak az esélye hogy terhes vagyok? Ez volt a harmadik alkalom hogy együtt voltunk, és az első kettőnél még meg volt a mensim múlt hónapban de a mostani aktus óta késik. Nagyon megbántam már az egészet, kérlek normális válaszokat adjatok.
Hat elso korben szokj le arrol, hogy anyadnak beszamolsz a maganeletedrol... semmi koze hozza, foleg ha ennyire nemmis erdekled ot... (gondolok itt az emlatia hianyara)
vegyrl tesztet, az arrani nem art, de amugy.... nem tudhatjuk, innen ne varj sok okossagot... ha nem szakadt ki a gumi, nem vagy terhes, vagy legalabbis nem lenne logikus...
a stressz nagy ur
javaslom legkozelebb 7-8. honap elott ne fekudj le a baratoddal, hogy legalabb ne az legyen, hogy lefekudtetek, osztan tovabbalt, hanem latszik, hogy legalabb akar is Toled valamit
sok sikert!
2014. nov. 4. 18:58
2/11 anonim válasza:
Valószínüleg a stressz miatt késik, nekem mikor érettségiztem 1 hetet késett az idegességtől.
Szerintem nem vagy terhes, de az anyukáddal beszélned kell, nem arról, hogy szexelsz, hanem arról, hogy miért viselkedik ugy ahogy amikor a szex téma előkerül.
Ha nem mersz anyukáddal beszélni akkor olyas valakivel beszélj akiben megbízol, vagy keress fel egy pszichológust, mert az alapján amit leírtál egyáltalán nem vagy jó lelkiállapotban.
2014. nov. 4. 19:02
3/11 A kérdező kommentje:
#1: erről nem számoltam be neki, valószínűleg teljesen kikészülne és nem lenne jó vége. Holnap mindenképp veszek tesztet és meglátom mi lesz remélem megúszom. És köszönöm hogy írtál a tanácsodat pedig megfogadom!:)
#2: múltkor említettem neki hogy jó lenne ha nőgyógyászhoz vinne, de azon is kiakadt azt mondta majd elvisz ha szükségét látja.. igen valóban elég rossz lelkiállapotban vagyok mostanában, remélem csak ez áll a háttérben, bár egyszer már volt olyan hogy kimaradt egy teljes hónap..
2014. nov. 4. 19:10
4/11 anonim válasza:
Javaslom az ilyennugyekbe mostmar tenyleg egyaltalan ne vond be anyadat.... nagylany vagy mar, egyedul is el tudsz menni nogyogyaszjoz
2014. nov. 4. 19:12
5/11 A kérdező kommentje:
#4: igen igazad van.. ha nem lesz semmi probléma akkor mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz.
2014. nov. 4. 19:17
6/11 anonim válasza:
szerintem kicsi az esély hogy terhes vagy. Szerintem már 17 éves vagy ha anyud nem megy el veled meny el te egyedül orvoshoz. Anyu meg nem tudom miért nem akar elvinni téged orvoshoz mit akar, kis-unokát? Miért nem áll melledet és kísér el orvoshoz. amúgy sem tud mit mondani ha már betöltötted a 18-at akkor meg ha baba lenne akkor sem kényszeríthet téged semmire.
2014. nov. 4. 20:04
7/11 A kérdező kommentje:
Kicsit félek az orvostól, soha nem voltam még nőgyógyásznál sem. Nem tudom hogy zajlik a dolog vagy hogy kell-e vinnem magammal bármilyen személyes adatot esetleg.:)
2014. nov. 4. 20:20
8/11 anonim válasza:
A tb kartyadat vidd es ne izgulj, minden rendben lesz! Irass gyógyszert (bár nem vagyok híve, nem egészséges), de nem kell legalább izgulnod. Óvszert emellett is használjátok, a nemi betegségek miatt. Anyád pedig bigott. Ha nem lehet beszelni vele erről akkor ne eroltesd. Nem ertem az ilyen szülőket.....
2014. nov. 4. 20:31
9/11 A kérdező kommentje:
#8: köszönöm a válaszod, sajnos anyukám tényleg az bárhogy is nézem, jobb ha nem tud a dolgaimról. Főleg nem ezekről..nem tudom miért nem akarja elfogadni hogy már nem 12 éves vagyok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!