Szerintetek esélyes az hogy terhes vagyok? A többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval, 17 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. Ő volt nekem a második, mivel amikor az első barátommal elvesztettem a szüzességemet anyukámnak sírva mondtam el, és bár védekeztünk, ő mégis vett nekem a biztonság kedvéért egy esemény utáni tablettát és nem lett semmi baj. Nagyon haragudott akkor rám, kiabált velem, és a bizalmát is elvesztettem. A mensim még nem állt be teljesen, múlt hónapban 27-én jött meg az aktus pedig okt. 18-án történt. A barátom azt mondta nem szakadt ki a gumi, viszont utána nem sokkal volt egy veszekedésünk és szakított velem. 3 hónapig voltunk együtt. Én egyébként is nagyon tartok a szexuális élettől, anyukám pedig nagyon beijesztett és hallani sem szeretne róla. Ha elmondanám neki hogy lefeküdtünk a barátommal biztosan kiakadna, talán meg is ütne, így sem valami fényes a kapcsolatunk. Szóval 27.-e környékére vártam a mensim de azóta sem jött meg. Az is igaz hogy rengeteg sírtam és stresszeltem a mensim miatt és az exem miatt is. Holnap elmegyek venni egy tesztet, mert rettegek attól hogy esetleg teherbe estem vagy valami hiba csúszott a dologba. Semmilyen tünetem sincs, nincsenek rosszul léteim viszont a mensim valamiért nem akar megjönni. Szerintetek mennyi annak az esélye hogy terhes vagyok? Ez volt a harmadik alkalom hogy együtt voltunk, és az első kettőnél még meg volt a mensim múlt hónapban de a mostani aktus óta késik. Nagyon megbántam már az egészet, kérlek normális válaszokat adjatok.2014. nov. 4. 18:48
11/11 A kérdező kommentje:
Szetintem a mai vilagban mar a 3 honap is nagy dolog. Gondolj bele hogy a mai fiatalok fuvel-faval ossze fekszenek en pedig majdnem 3 honapot vartam. Lehet elsiettem, hibaztam, de akkor is azt gondolom inkabb a baratommal tortenjen meg
akit szeretek, mint valaki massal egy buli utan.
2014. nov. 4. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!