Gyakorlott ovutesztelőket kérdeznék: mikor volt a tüszőrepedés?
11. nap: egyértelmű nagatív - halvány csíkkal
12. nap: talán +, de mintha halványabb lenne a 2.
13. nap: hasonló mint az előtte lévő nap, de még picivel halványabb. (plusz volt ovu fájdalom és tojásf folyás)
14. nap: egyértelmű negatív
most a 12 és 13. nap érdekelne, hogy melyiket vegyem +nak és -nak?
ha hivatalosan vesszük, akkor mindegyik negatív, de a hőm megugrott, ezért valamikor biztos volt pé.
Igazából nekem amit a neten rendeltem, nem mutatja nagyon erősen a peteérést, pedig van a doki szerint. Amit gyógyszertárban vettem, Gabriel-ovu, nem volt olcsó az jobban kimutatta.
Szerintem megvolt a peteérésed, az utáni napon amikor a legerősebb volt a tesztcsík.:)
Én is ugyanebben a cipőben járok, valószínű ma van a peteérésem, mikorra nem várod?
Ua voltam.
Amikor a hőd először fent volt, az előtti nap volt az ovud. Így ha 13.-án együtt voltatok, akkor nem volt késő.
Én mindig este 6-kor ovutesztelek, korábban nem jó.
14. nap ment fel. görbét most nem vezetek (a régi mérési eredményekhez képest viszonyítottam, tudom, hogy ez nem a legjobb, de talán a semminél több)
előtte több nappal voltunk csak együtt, mert direkt "tartogattunk". arra számítottunk, hogy a teszt biztosat mond. lehet, hogy legközelebb minden kétértelmű eredménynél együtt leszünk, akár naponta.
de én azon lepődtem meg, hogy a + utáni negatív nap általában sokkal halványabb, tehát gyorsan ürül az lh. nekem meg csak egy pici árnyalatnyi különbség volt. ezért reménykedem, hogy lehet, hogy az még +nak számított. utólag mondjuk úgy is kiderül, de addig nehéz lesz a várakozás ilyen bizonytalanságban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!