Hol vegyek holnap reggel terhestesztet kisvárosban?
Figyelt kérdés
3 napja késik már, sose szokott, a párommal meg rendszeres nemi életünk van.
Holnap mindenképp tesztelek már ha nem jön meg, de ez kicsi város, mindenhol ismernek engem szinte. Gyereket még nem szeretnénk, fiatal is vagyok, nem akarom, hogy erről beszéljenek amíg nem konkrét a dolog. Emiatt menjünk be a nagyvárosba? (50percre van)
2019. febr. 8. 19:02
11/19 anonim válasza:
Ha terhes vagy,akkor azt úgysem fogod tudni titkolni,szóval teljesen mindegy.
12/19 A kérdező kommentje:
Azt már nem is akarnám.
De amíg én magam sem vagyok benne biztos, mivel 0 tünetem van, addig nem akarom, hogy más ezen csámcsogjon.
2019. febr. 8. 19:30
13/19 anonim válasza:
Ezek szerint vagy 50 percet utazol vagy napokat vársz egy ntes tesztre. Bármelyik gyógyszertárban, drogériában, de szerintem Tesco-ban és hasonlókban is lehet kapni. Csak van ezek között olyan hely, ahol nem ismernek vagy téged vagy a párodat vagy egy barátnődet.
14/19 anonim válasza:
Akkor gondolom óvszert sem veszel,nehogy rajtad csámcsogjanak,meg nőgyógyászhoz sem mész gyógyszert íratni,nehogy felismerjenek..aztán csodálkozol,ha késik a mensid.
15/19 anonim válasza:
Utolsó: azért ezek nem olyan dolgok, szerintem nem lehet egy lapon említeni őket.
Attól függ, hogy mennyire vagy türelmes. Én tuti, hogy inkább utaznék egy tesztért holnap, mint várjak a netesre. Szerintem az leghamarabb is kedden érhet oda hozzád.
16/19 anonim válasza:
Én biztos nem várnék, meg nem is utaznék. Bemész egy kevésbé forgalmas időpontban pl. nyitáskor közvetlenül, veszel egy tesztet, kész, 3 perc fizetésestül. Nem ciki. Aki szexelni tud, az vállalja fel azt is, hogy vesz egy terhességi tesztet. A patikus senkinek nem fogja elmondani, meg mivel naponta ezren vannak nála valószínűleg emlékezni sem fog rád.
17/19 anonim válasza:
En is kis varosban elek, de bizony en nem neten rendeltem tesztet es nem is mentem be erte a nagy varosba. Nyitaskor bemehet parod is megvenni, vagy zaraskor, a gyogyszert nem fogja erdekelni, ugy kell megvenni, hogy ne legyen bent mas legfeljebb. Meg lehet azt oldani helyben netes rendeles nelkul is.
18/19 anonim válasza:
*gyogyszereszt (bocs az elirasert)
19/19 anonim válasza:
Rossmann oldaláról is lehet rendelni online :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!