Mikor jelentkeznek a méhen kívüli terhesség tünetei?
Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 14:54
11/21 anonim válasza:
Hát persze hogy a webbeteg. Na hát ez az oldal nagyon kell az embereknek...
Kérdező nem vagyok nőgyógyász, de azt tudom, hogy a 2. héten van ovuláció, ilyen körül esik teherbe általában az ember lánya. A beágyazódás még 5-12 nap, és utána mutatható ki bizonyosan a terhesség. Ha ilyen okos vagy akkor miért kérdezed meg tőlünk, ha nem hiszel nekünk?
12/21 A kérdező kommentje:
és szülész nőgyógyász válaszol
2019. febr. 8. 16:25
13/21 A kérdező kommentje:
egy szoval nem mondtam, hogy en okos vagyok, azt mondtam, hogy ezt egy nogyogyasz mondta, semmi mast. Itt pedig a mehenkivulirol kerdezek, mert felmerult ez a gondolat sajnos.
2019. febr. 8. 16:26
14/21 anonim válasza:
Méhen kívüli terhességnél iszonyatos görcseid vannak, folyamatában vérzel, kórházba kell vinni, ott pedig teszik a megfelelő lépéseket. Nem vagy méhen kívüli terhes, de ha az lennél nem ülnél nyugodtan a kütyüd előtt és írogatnál. Szóval nyugi!
15/21 A kérdező kommentje:
koszonom.
2019. febr. 8. 16:39
16/21 khniki válasza:
Ne streszelj fölöslegesen! Nagyon korán voltál orvosnál. Én is 4 hetesen mentem először, pozitív teszt és vérezgetés miatt. Nagyon féltem én is. Semmit sem látott még az orvos. 2 héttel később már látszott a bébike, jó helyen volt, és ott pulzált a kis szíve. Kb. a 8-9. hétig nem biztos, hogy érzed, ha méhen kívüli, mivel még nagyon picike. Sokszor csak akkor kezdődnek a bajok, amikor már nem fér be a petevezetékbe.
17/21 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom, remelem velem is ugy lesz, hogy jo helyen latom legkozelebb :)
2019. febr. 8. 17:57
18/21 anonim válasza:
En nem akarok senkit ilyesztgetni de engem 10 hetesen operaltak mehen kuvuli miatt. Verezgettem egesz vegig gyanakodtam is de nem volt SEMMI fajdalmam. Az orvos megnyugtatott. A jobb petevezetekem banta, Meg majdnem en is. Gyanakodni nem rossz dolog de nyugi Meg korai hogy bajod legyen
19/21 anonim válasza:
Nekem is volt egy méhen kívüli terhességem :(
4-5 hetes voltam mikor olyan görcs jött,hogy nem bírtam felállni!
Pici volt még de már rögtön mondta az orvos ,hogy méhen kívüli
1 hét múlva az egyik petevezetékem bánta!
Méhen kívüli terhesseg egyik jele ,végbélig sugárzó erős görcs fájdalom,és a barnázás ...
20/21 anonim válasza:
Hát régi de hátha segít valakinek. Nekem anno csípőtáji húzó egybefüggő fájdalom volt, menzesz is megvolt, félidőben nekiálltam tornázni és utána pecsételtem, onnantól volt ájulásérzés, folyton aludtam volna, de mivel megvolt a mensi, 14.napon pozitív teszt uh nem mutatott semmit, így azt mondták nyugi lesz itt baba. Volt is. Mikor megint visszahívott látszott hogy élő magzat a bal vezetékben a méh határánál 8 hetes baba beágyazódva az izomba is. Nem hitték el, hogy nincs semmi nagy fájdalmam. A rossz az az erős szívdobogás, ájulásérzés volt. Én vittem a kórházi cuccom annyira tudtam, de nem hitték el, anyu meg azt mondogatta van akit ennyire megvisel a terhesség. Mondom az kizárt. Voltam előtte már terhes 2x, ez nem olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!