Talán terhes lennék?
Figyelt kérdés
December 25-én jött meg és 30-án múlt el azóta nem jött meg, vagyis a januári hónapban nem jött meg.
Védekezés nélkül csak december 17-én voltam a párommal.
Általában 36 naposak a ciklusaim, de volt már hogy hosszabb ciklusom volt.
21/L
2019. febr. 3. 13:24
2/12 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes. Ha védekezés nélkül szexel valaki, az esélyek megvannak.
3/12 A kérdező kommentje:
de ha 17-én voltunk úgy együtt, akkor nem lehetek terhes ha 25-én megjött?!
2019. febr. 3. 13:40
4/12 anonim válasza:
Akkor minek kérdezted ha tudod a választ?
5/12 anonim válasza:
Valoban nem nagy az eselye, de most en is igy vagyok kb es mar annyi szart olvastam, hogy inkabb tesztelek egyet. Raadasul azota meg egyszer megjott, de mar teljesen b vagyok parazva
6/12 anonim válasza:
Azért marha jó,hogy a kefélgetéshez elég felnőttnek érzitek magatokat,de hogy védekezzetek,meg hogy teszteljetek,ahhoz már ostoba kisgyerekek vagytok.
Miért nem lehet terhességi tesztet csinálni az értelmetlen kérdezgetések helyett?
7/12 anonim válasza:
Mi vedekeztunk, de baleset mindig elofordulhat.
8/12 anonim válasza:
#7 Itt nem az esetleges "balesetről" van szó,hanem a védekezés nélküli szexeléssel.
Azért a kettő nagyon nem ugyanaz.
9/12 anonim válasza:
És amikor nem védekezés nélkül voltatok együtt, akor hogyan védekeztetek? A megszakítás nem elegendő.
10/12 anonim válasza:
Barkivel elofordul. Nyilvan felelotlenseg, de remelhetoleg tanul belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!