Ki jár Dr. Murber Ákoshoz közületek Budapesten a Baross kórházba babaproject ügyben?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy hozzá járok (járunk a férjemmel)baba ügyben, és arra lennék kíváncsi, hogy ha valaki járt (jár) hozzá, sikerült-e elérni és ha igen mennyi idő után a boldogságot. Túl vagyunk már az első tüszőrepesztős hónapon, de sikertelen volt. Bízhatok benne ha hozzá járok továbbra is, hogy sikerül? A válaszokat előre is köszönöm.2010. jún. 30. 18:04
1/2 anonim válasza:
Szia látom senki nem válaszol , igy pár szóban megteszem én :)
Semmi extra , sajnos kicsit énis hibás vagyok ! Tudod amikor én mentem meddőségibe , még cigiztem igy lekezelöen megvizsgált és megjegyezte hogy nem akarja megtudni hogy cigizek mert ugyis észreveszi :( majd kijöttem az ajton és vele többet nem találkoztam :) mert utánna csak vérvétel volt ,és eredménnyel az urbancsek dokihoz mentünk hát ennyi :)
Sok sikert , nálunk se baba se kezelés nincs van bajom de ők állitják hogy nincs pedig a tsh 4,16 Ennyi szoritok szia
2/2 anonim válasza:
Én is hozzá járok, de mi még az elején tartunk. Most volt HSG-m, majd mikor mensi van akkor kell mennem UH-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!