Teszteljek vagy felesleges?
Figyelt kérdés
30 napja szeretkeztem es 22 napja jott meg
A kovetkezo vasarnap fog elvileg,de 1-2 nap csuszas szokott lenni
2019. febr. 1. 08:21
1/6 Nonner válasza:
Felesleges.
Ha vasárnap, vagy legkésőbb kedden nem jön meg, akkor én a helyedben jövő pénteken tesztelnék.
2/6 anonim válasza:
Felesleges ha...
Azóta nem voltatok együtt.
A vérzésed ugyan olyan volt mint szokott.
Védekeztetek?
Remélem jól értelmeztem a kérdésedet.
30 napja voltál együtt egy fiúval de utánna megjött 22 napra ?Akkor hogyan lehetnél terhes?
3/6 khniki válasza:
Én sem értem. Ha az együttlét után menstruáltál, mi lenne a gond?
4/6 A kérdező kommentje:
Erosebb volt, mint szokott lenni, védekeztünk,de az elejen "baki" volt.. az elozo 2 nappal korabban jott
2019. febr. 1. 10:15
5/6 khniki válasza:
Általában az ad okot gyanúra, ha jóval gyengébb a vérzés a megszokottnál. Szerintem nincs mitől félned, természetesen, ha megnyugtatna, akkor vegyél egy tesztet.
6/6 A kérdező kommentje:
6 napig tartott talan, de a vege mar nagyon enyhe, a tobbi altalaban 4, max 5 napig tart.. persze ez nem jelent semmit
A pattanasaim most is ugyanugy kijottek, pedig ellene szedek gyogyszert is,de menzesz elott mindig kijonnek
2019. febr. 1. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!