Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszteljek újra, vagy felesleges?

Teszteljek újra, vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Megjött a menzeszem. 19 napja volt peteérésem. Menzesz előtt vettem egy facelle tesztet,de nem használtam fel. Ma viszont igen mert 2 napja leszakad a mellem,szédelgek,görcsölök (és már nincs meg),feszült vagyok.

Ma ellőttem a facelle tesztet de iszonyat halványan volt ott egy 2.csík ,3 percen belül. Férjem nem látja és gondolom ilyen nagyon halvány vmi elő is fordul simán. Van értelme ismételni? Bár szerintem nem sok,de azért érdekelne ti mit gondoltok?

Szerdán megyek dokihoz,látna valamit? Vastag nyálkahártyát,bármit?

2016. júl. 3. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem. Nem latna semmit. De talan mar kitapinthatja.:)

Facelle teszten nincs ilyen megteveszto masodik.:)

En tesztelnek szerdan. De ugyis mesz dokihoz.:) drukkolok

2016. júl. 3. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Nagy tévedés, facelle teszt is lehet fals pozitív! Nekem pl. peteérés alatt lett kétcsíkos, két nap múlva negatív.

Mikor baba volt, a nemvárt napján egyértelmű, erős pozitív lett, nem halvány!

Kérdező: ha a doki nem is lát semmit, vérből egyértelműen kimutatható a terhesség.

2016. júl. 4. 04:06
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Már nem azért de tesztelni terhességi teszttel nem peteéréskor kell valakinek a magasabb Lh csúcs miatt reagál így a teszt.. Meg minimális hcg van a szervezetben.. Tesztelni akkor kell ha késik a menzi... Nekem idő előtt soha nem volt pozitív se fals se halvány pozitív a Facelle... X-epil és más teszteknél hamarabb előfordulhat meg előfordult... Kedves kérdező. Pár nap múlva tesztelj
2016. júl. 4. 05:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem mult heten lett 2 x is a facelle teszt halvany pozitiv. Baba pedig sajnos nincs. Csinalj 2 nap mulva is. Ha erosodik akkor jo. Ha semmi akkor fals volt sajnos.
2016. júl. 4. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Na azért azt szerintem erős lenne állítani, hogy a szervezetben van Hcg, ha nincs "baba"... A teszt keresztreakciót mutathat az LH csúcson, mivel nagyon hasonló a két anyag, de akkor sem Hcg van a szervezetben LH csúcs idején. Azt kizárólag akkor termeli a szervezet, ha a megtermékenyített petesejt már beágyazódott.

Kedves Kérdező: Ha megjött és ugyanolyan mint szokott, akkor 1. nem vagy terhes

2. elindult valami, de nem sikerült

Ha nem ugyanolyan, gyenge, barnázol csak, vagy színre mennyiségre más, akkor talán, de csak talán lehet valami.

Nálam a kimaradás után egy gyógyszer miatt vissza kellett rohannom a dokihoz, és nemvárt után 4 nappal felritkulást látott, illetve egy valószínűsíthető 2,5 mm-es petezsákot. De nálam volt addigra négy elég erős pozi teszt is. Szóval én a helyedben csak nagyon halványan reménykednék, mert ez sajnos nagyon két esélyes lehet. Amennyiben csalódós vagy, inkább ne csinálj tesztet, várd meg míg a doki mond valamit.

Drukkolok!

17hkm

2016. júl. 4. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Masodik valaszolo. Mar ne haragudj mit is vartal peteereskor egy terhessegi teszttol? Amikor a legmagasabb az LH hormontartalma?

Ne csodalkozz, h akkor pozitiv lett, a legjobb teszt is az lesz... ennyi. A facelle szamomra tovabbra is a legjobb. Es megfizetheto. Es peteeresre ott az ovuteszt, arra valò!:)

2016. júl. 4. 12:12
 7/9 anonim ***** válasza:

5ös.

Megcafolom. Baratnomnek rengeteg pozi tesztje van /volt. Csokolade ciszta okozta. Szval bennunk van a Hcg akkoris ha nem baba okozza. De nemis ez volt a kerdes. Elnezest

2016. júl. 4. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 7es! Nekem pedig rengeteg negatív tesztem van az ellenkezőre :)

A barátnődet sajnálom, de nem látok ilyen tünetét leírva, itt se pl: [link]

Ettől függetlenül elhiszem, hogy nála ilyen előfordulhat, de azért azt remélem te is belátod, hogy nem ez a jellemző.

Szép napot!

Üdv,

5s

2016. júl. 4. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Huh. Hat nekem mutogathatnak cikket. 2evig kisergettem orvoshoz. Nekem ha azt mondjak lehetetlen mar azt sem hinnem el. Mert a sajat szememmel lattam a teszteket. Az orvos is csinalt. Vervetel is volt. Baba soha sehol! A masik h ezen kivul rak okozhat hcg homront. De nem rakos.
2016. júl. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!