Terhesség Scippa és Rivotril mellett?
Én úgy tudom, h nyugtatót inkább ne, de az antidepi semmilyen hatással nincs a magzatra.
Egyébként pedig aki azt írta, h inkább depressziós, de semmilyen gyógyszert nem szed be, annak is csak gratulálni tudok.
Sokkal, de sokkal károsabb gyógyszer nélkül. De majd az orvos úgyis elmondja..
3×0,25 azt csökkentéssel le lehet tenni kb 6-7 alatt. A hirtelen abbahagyás felerősíti a problémát.
Én frontint szedtem, de már a tervezés előtt fél evvel abbahagytam folyamatos csökkentéssel, orvosi segítséggel.
Most antidepit szedek. Ezt nem kellett abbahagyni, mert semmilyen hatással nincs a magzatra. Én is pánikbeteg vagyok. Ez lemaradt.
Írd majd meg légyszí, h mi lett a dologból.
A betegtájékoztatóban olvasható:
"Ha a várandósság késői szakában, vagy a szülés folyamán Rivotril-kezelést kap, a baba alacsony testhőmérséklettel, izomgyengeséggel, táplálkozási nehézséggel, rendszertelen szívműködéssel születhet, fizikai függősége és elvonási tünetei is lehetnek."
Tehát a korai szekaszban még nem káros, de a későbbiekben valószínüleg abba kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!