Alacsony LH teszt mellet lehet terhesség?
Első babámmal elsőre terhes lettem. Most szeretnénk tesót. Múlt hónapban nem jött össze (nyák alapján tudom mikor van pé-m). Ebben a hónapban elkezdte használni uvo tesztet, szépen minden nap teszteltem és el is kezdett erősödni pont amikor a nyákom alapján pé-m lesz. Aztán egyszer csak teljesen negatív lett és a nyák is megszűnt. Lehetséges, hogy nem is volt pé-m? Hiába van nyák alapján pé, nem is biztos, hogy valójában van? 27-én kellett volna lennie, akkor a teszt halványan jelezte.
Én úgy olvastam hogy ezek a tesztek amin szinte alig látszik vmi, mind negatívak. én is csinálom az ovu tesztet, nekünk is a kistesó nem akar összejönni.
Ugyanígy vagyok mint te, érzem a jeleket, a nyák, améhszáj változása, nekem erősen szúrkál is olyankor a petefészkem stb.
Az ovu tesztjeim pedig mind haloványak, tehát kicsit erősödik de erős egyértelmű pozi nem lesz.(mert az egyértelmű erős piros csík kéne legyen mint a kontroll)
Pedig van peteérésem.
Nem tudom, ezek a tesztek nekem furák, már nem igazán hiszek benne..
enyém kazettás , 20 as.
Igen sajnos tudom, hogy ez mind negatív, de úgy oltam vele, hogy erősödik és akkor napokon belül jó erős lesz, erre lett egy teljesen negatív, halványodás nélkül.
Igazából tudom, hogy csak az idő lesz ami igazolja, hogy mi történt. Két hét múlva vagy megjön vagy pozi teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!