Úgy érzem, mintha felfáztam volna. Ma vagyok a 7 dpo-n. Semmi előjele nem volt, rétegesen öltözködöm, viszonylag elegendő folyadékot is iszom. Szerintetek?
Nem rég voltam pisilni és kevés volt mennyiségre, valamint kissé fájt is... Aztán rögtön ahogy felálltam megint pisi-érzetem támadt,de természetesen nem jött semmi.
Sajnos hajlamos vagyok a felfázásra, nőgyógyászom pisi vizsgálaton látott valamit, fel is írt nekem egy egyszeri használatos port amit 1 dl vízben elkeverve kellett meginnom. Anti biotikum volt. Akkoriban nem is volt panaszom.
Babát szeretnénk, 5. Próbálkozós hónapunk.
Szerintetek? Járt már így valaki?
Nem értem a kérdést. Ez felfazasra utal, de úgy látom ezt te magad is érzed.
Menj el dokihoz és kapsz rá gyógyszert. Szólsz, hogy babát terveztekm
Igyál sok vizet, kerüld a szénsavas, cukros (gyümölcsleveket is) folyadékokat, a cukros ételeket. Gyógyteából javaslom: cickafarkfű vagy csarabfű tea.
Illetve vegyél forró lábfürdőt, és általánosságban is figyelj arra oda, hogy a lábad ne legyen hidegen, dupla zokni, stb.
Jobbulást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!