Terhesség korai tünete lehet?
Mostanában nagyon sokat olvasok a témában, és mivel a közeljövőben szeretnék kisbabát (még nem kimondottan tervezzük, de nem lenne baj ha véletlenül becsúszna) lehet ennek a túl sok olvasás a köszönhető hogy korai jelek ék veszem a tüneteimet. Szeretném a tapasztalataitokat kérdezni.
Mi 8. napon voltunk együtt védekezés nélkül. Általában 14. nap környékén szokott peteérésem lenni, onnan tudom, hogy ilyenkor minden hónapban szurkál a petefészkem. Most 2-3 nappal előbb volt, ezért fordulok hozzátok. Még van 1 hetem a menzeszig, de már egy hete görcsölget a hasam picit, olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Tegnap savanyúságot "kellett" ennem reggelire. 2 napja hasmenése van este... csak este. Tegnap este ráadásul ez mellé még olyan rosszullét társult, szédültem, hányingerem volt, szerintem a vérnyomásom kB a padlót súrolta. Lehet, hogy ezek korai terhességi tünetek? Tudom, hogy menzeszig úgysem biztos semmi, de fúrja az oldalam a kíváncsiság. Nektek milyen tüneteitek voltak? Végül lett baba, vagy nem?
Nemvárt előtt már jó egy héttel dupla akkora lett s cicim és hozzánenyúlj szitu volt, majd pluszba végig mostmegjön érzés.
Most voltam orvosnál szerdán, 6 hetes vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!