Ki nem várja hónap vègére?
Figyelt kérdés
altalaban 26-27 naposak a ciklusaim , bar nuvaringet most hagytuk abba igy ez az
elso probalkozos honap. Plusz nem tudom hogy igy mikor lehetett peteeresem. Minden esetre nem varom hogy megjojjon.
2019. jan. 24. 08:39
21/24 anonim válasza:
Hát nekem se kellett tesztelnem mert ma reggel megjött :( sebaj uj honap uj remenyek :) drukkolok nektek, mielőbbi két csíkot mindenkinek aki szeretne :)
22/24 A kérdező kommentje:
Felek nekem is meg fog jonni. Szurkal lent a jobb oldalon az alhasam elegge kellemetlen. Ilyen par masodperc aztan abba marad. Meg sokat eszek 2 napja mint altalaban menzesz elott :/ Tesztem nekem is elfogyott de nem tudom megerie vennem. Holnap veszek reggel.. ma mar nem.
2019. jan. 28. 14:45
23/24 anonim válasza:
En kedd vagy szerdara nem varom, de ma reggel barnaztam ugyhogy valoszinuleg nekem is meg fog jonni.
4es voltam
24/24 anonim válasza:
Nekem is megjött tegnap reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!