Ki nem várja hónap vègére?
Figyelt kérdés
altalaban 26-27 naposak a ciklusaim , bar nuvaringet most hagytuk abba igy ez az
elso probalkozos honap. Plusz nem tudom hogy igy mikor lehetett peteeresem. Minden esetre nem varom hogy megjojjon.
2019. jan. 24. 08:39
1/24 anonim válasza:
Én...24 napos ciklussal keddre nem várom. Nagyon türelmetlen vagyok már, nekünk is ez az első próbálkozós hónapunk.
3/24 A kérdező kommentje:
Remelem sikeres lesz a honapotok :)))
2019. jan. 24. 09:10
4/24 anonim válasza:
En is keddre nem varom, kivancsi vagyok mi lesz
5/24 anonim válasza:
Én csütörtökre nem várom.10.próbálkozós hónap.3.baba.
6/24 anonim válasza:
Én 2 nap múlva nem várom, ma már teszteltem egy negatívat (nem bírtam ki :D) de már így is a ciklusom 29. napján vagyok eléggé rendszertelen a ciklusom (27-33 nap általában). Azért még reménykedek hogy lesz belőle pozitív 😊
7/24 A kérdező kommentje:
Kivancsi vagyok kinek hogy alakul de kivanom a legjobbakat :))
2019. jan. 24. 18:24
9/24 anonim válasza:
Hogy álltok? Én ma reggel is negativat teszteltem de semmi jele hogy meg akarna jonni a 31. napon.. 6os voltam
10/24 anonim válasza:
En ma teszteltettem, de negativ lett a 10es erossegu teszt. Keddre nem varom, ugyhogy ez a teszt mar halvany pozitiv kellett volna legyen ha sikerult a baba. Most vagyok a 11dpon, ilyenkor valami kellet volna latszodjon a teszten, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!