Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek várandós vagyok?

Szerintetek várandós vagyok?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban párommal 31 én egyutt voltunk az az igasság ilyen még nem volt nagyon beindultam és nem birtam magammal. Előtte már voltak tüneteim és pozitiv tesztem is...

Az együtlét után barnáztam majd vérezni kezdem mintha megjött volna de az 4, 5 nap helyett csak 2,2 és fél napig tartott.

Párommal nagyon megilyedtünk és ugy gondoltuk megvárkuk ezt a honapot és ha nem jön meg elmegyünk orvoshoz.

Szerintetek lehet baba? Mostanában ugy kb 1 hete az érzelmeimmel sem birok, fárattabb is vagyok és extrém ingerült.

2019. jan. 22. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolod hogy a teszt az nem annyira biztos,de ha itt neked valaki azt írja hogy terhes vagy,az biztos?

Nem is értem hogy miért írtad ki a kérdést,ha tesztet nem vagy hajlandó csinálni és itt vad idegen emberek szavára akarsz hagyatkozni,hogy terhes vagy e vagy sem.

2019. jan. 22. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:
50-50% az eselye. A verzes nem normalis. Ha piros volt, akkor eselyes, hogy nem maradt meg a baba, ha csak barnas, akkor azert tobb esellyel maradt meg. Valami viszont nincs rendben. Ha megmaradt a baba, eselyes, hogy progeszteronpotlas kell. Szeretnetek gyereket? Ha igen, egy tesztet mindenkeppen megerne csinalni. A hasad nem gorcsol? Eros gorcs, verzes eseten irany a doki, nehogy mehen kivuli legyen. Ha mindegy, hogy lesz-e baba, vagy sem, akkor sem varnek kovetkezo honapig a tesztelessel. Miert nem szeretnel meg egy tesztet csinalni? 400 ft.
2019. jan. 22. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A teszt pedig de, biztos. Ennyi ido utan mar nagyon is megbizhato eredmenyt mutat.
2019. jan. 22. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy ilyen buta emberek vannak :-))) Nem biztos a teszt, de amit mi itt latatlanba irunk, az a tuti :))))))
2019. jan. 23. 08:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Reszkess jövő!😂
2019. jan. 23. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!