Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló elhagyása után...

Fogamzásgátló elhagyása után egyből van peteérés?

Figyelt kérdés
Január 20-án vettem be az utolsó gyógyszert. Most még ugye megjon a megvonásos vérzés onnantól már elvileg van peteérés?
2019. jan. 22. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sem elvileg, sem gyakorlatilag nem lehet tudni. Nekem az első két cilusban még volt, aztán onnantól nem, gyógyszerrel kellett beavatkozni. Másnak pár hónapig nincs, utána magától helyreáll. De ezt abszolút nem lehet kiszámítani, bármi lehet.
2019. jan. 22. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen,gyakorlatilag meg az van,amit az első válaszoló írt.
2019. jan. 22. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy van, gyakran tobb is, nalam ez be is bizolyult, mert elso honapban teherbeesetem. Szerintem is egyenfuggo, hogy mikepp reagal a szervezet.
2019. jan. 23. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!