Fáj másfél hete a mellem tegnap pedig nagyon görcsölt délelőtt a hasam. Férjem külföldön van, de mensi után a 9. napon még együtt voltunk nem védekezzünk. Lehet ebből baba?
Figyelt kérdés
4 nap múlva kellene megjonnie, ma teszteltem Predictor Early negatív a Walentin pedig halvány pozi 4 perc után, de csak épphogy látni. A mellem nagyon érzékeny máskor nem szokott.2019. jan. 22. 09:44
11/21 anonim válasza:
Én is látok valamit rajta reméljük holnapra erősebb lesz.
12/21 anonim válasza:
Picit korábban tesztelhettél. Csinálj még egy tesztet holnapután.
14/21 A kérdező kommentje:
Várom a holnapot kiváncsi vagyok, hatha sikerult
2019. jan. 22. 12:27
15/21 A kérdező kommentje:
Koszi a biztatást !:)
2019. jan. 22. 12:27
17/21 anonim válasza:
Szia! Mielőtt teherbe estem, nálunk is nagyon hasonló volt a helyzet. Az a biztos, ha néhány nap múlva ismét tesztelsz.
Viszont, ha úgy érzitek, hogy akár tervezetten is belevágnátok a babázásba, akkor én ajánlom valamilyen terhesvitamin (én mondjuk Elevitet szedtem) szedését is, mert több egészségügyi rendellenesség kockázatát csökkentheti a babánál. Sok sikert! :)
18/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Várom a holnap reggeli eredményt!
2019. jan. 22. 15:47
19/21 anonim válasza:
Szia! Mi a mai eredménye?
Drukkolok!
20/21 A kérdező kommentje:
Nem lett baba:(
2019. jan. 28. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!