Tegnap, 5 hetesen elkezdtem barnázni, rohantunk az ügyeletre. UH-n nem láttak semmit, leváló nyálkahártyát sem, így méhen kívülire gyanakszanak. A vizeletes teszt negatív lett. Múlthéten több egyre halványodó tesztem is volt, de leszúrt az UH-s, hogy azt csak azt mutatja hogy van-e HCG a szervezetben. Közben már véreztem is kicsit. Doki kérdezte hogy bent akarok-e maradni, de mondtam hogy inkább hazajövök, mert negatív lett a teszt, így saját felelősségre távoztam. Ma egész nap mensi görcsöm volt, nálam ez mindig erős, és vérzek is de mintha kicsit gyengébb lenne a szokásosnál és apró pici darabkák is jönnek. Nagyon fel is vagyok puffadva. A görcseim hol múlnak, hol erősödnek. Holnap megyek vissza vérvételre, csK annyira kivagyok idegileg hogy aludni se tudok, tegnap is éjjel 5kor tudtam elaludni. Szerintem kémiai terhesség, de a doki azt mondta hogy ha volt pozitiv teszt és nincs a méhben semmi, akkor alapból mindenkire méhen kívülire gyanakszanak. Szerintetek mi lehet?
Elmesélem neked az énkis történetemet kb 4 éve történt.
Nem jött meg a mensim kb 2 hónapja elmentem a nőgyógyászhoz, csinált ultrahangot amin meg állapította hogy kismama vagyok.. Elis kezdtünk mindent. Rögtön küldtek h keressem meg a helyi védőnőt, ő megcsinálta a kis könyvemet mindent.. Rá 1 2 hétre közösülés után kicsit véreztem.. Megijedtem gyorsan elmentem a korházba megvizsgáltak közölte az nővér aki csinálta az ultrahangot hogy ő nem lát babát.. Gyorsan ot termett 3 orvos hüvely ultrahang vérvétel minden amit eltudsz kébzelni. A végeredmény az lett hogy nem volt baba.
Mai napig nem tudom hogy volt e eggyáltalán vagy sem.. De ha méhen kívüli akkor szerintem azt a teszt sem mutatja ki..
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz a vége
2019. jan. 20. 21:11
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megosztottad velem!
Pár helyen elírtam: ezen a héten csináltam az egyre halványabb tesztet. És amelyik negatív lett, azt a doki végezte el vizeletből tegnap..
2019. jan. 20. 21:18
3/8 anonim válasza:
A méhen kìvülit is ugyan ugy kimutatja a teszt, nekem volt a jobb petevezetekben. Folyamatosan erosodtek a tesztek is es mikor mar 5000 volt a hcg szintem csak akkor talaltak meg a babat mehen kivul. Persze vereztem is de nem ugy mintha megjott volna
2019. jan. 21. 05:27
4/8 anonim válasza:
A méhen kívülit is kimutatja teszt és ugye az életveszélyes, azért akarják kizárni. De van olyan, hogy jó helyen tapad, csak sajnos megáll a fejlődésben és aztán felszívódik.
2019. jan. 21. 07:40
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, most jövök a kórházból és felszívódott. 5 alatt volt a hcg. De azt mondták újra lehet próbálkozni már ebben a hónapban :)
2019. jan. 21. 10:33
6/8 anonim válasza:
Szia. Akkor jól gondoltam, kémiai volt. Nyugodtan próbálkozhattok egyből, nekünk anno utána egyből össze is jött, ő már velünk maradt. :) Drukkolok!
2019. jan. 21. 13:50
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az első próbálkozós hónapunk volt. Ez is nagyon nehéz, bele sem tudok gondolni milyen lehet azoknak akik hónapokig/évekig próbálkoznak és pozitív teszt után mégsem lesz baba. Remélem szerencsésebbek leszünk. Kicsit rágörcsöltem a baba témára, mostmár megpróbálom lazábban venni, jön, amikor jönni szeretne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!