Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív teszt 4 nap...

Halvány pozitív teszt 4 nap késésnél? Nem kellene már erősebbnek lennie?

Figyelt kérdés
Van már egy 3 éves fiam, nyáron volt egy missed ab-om mert megállt a babám szíve 6 hetesen. Az orvos által előírt pihenőt betartottuk párommal. Hétfőn pozitívat teszteltem. A teszt nagyon halvány volt ezért másnap vettem egy digitálisat és egy másik fajta tesztet. A digitális 1-2 jelzett a sima ismét halvány pozi. Azóta eltelt 4 nap és továbbra is nagyon halványak a tesztjeim. Ma voltam orvosnál de nem vizsgált meg csak utrogestan -t írt fel. 10 nap a kontrollig de én nekem ez egy örökké valósággal ér fel, mert félek újra valami baj van a babámmal. Valakinek hasonló tapasztalat? Leírnátok nektek mi volt a végkifejlet?

2019. jan. 18. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy később volt az ovuláció és később ágyazódott be.

Nekem valószìnű hogy pont az ellentétje történt, mert 30-32 naposak a ciklusaim. 33. napon pedig azonnal erősen látszódott a pozi.

2019. jan. 19. 17:38
 12/14 A kérdező kommentje:
19.én voltam párommal. Az ovu teszt 3 nap múlva lett pozitív így nem is értettem hogy eshettem teherbe. Annak elkenére hogy nagyon akarjuk.
2019. jan. 19. 20:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Ahogy megígértem válaszolok. Sajnos tegnap elkezdtem vérezni, ma reggel fogadott az orvosom csinált uh -ot a baba elment csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott. Egy hét múlva kontroll.
2019. jan. 21. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kitartást!
2019. jan. 25. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!