Ebben az esetben mik az első lépések egy pozitív teszt után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan helyen dolgozom, ahol ha kiderül, hogy terhes vagyok, rögtön táppénzre kell mennem. Mi a teendőm egy pozitív terhességi teszt elvégzése után? Kihez kell először fordulnom és mikor? Nőgyógyász? Háziorvos? Köszi a válaszokat! :)2019. jan. 17. 19:31
1/4 anonim válasza:
Háziorvosnak szólsz kiír. Majd nőgyogyi ad javaslatot hogy ezert nem dolgozhatsz leadod a háziorvosnál és 9es kóddal kiír. Alap eset ez. DE!!! Ha a munkaköröd miatt nem dolgozhatsz és nem is tudnak olyat adni ami az állapotodnak megfelel akkor teljes munkabért kapsz és otthon lehetsz. De ez utobbit nem szeretik hangoztatni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. jan. 17. 20:37
4/4 anonim válasza:
Engem is házi orvos írt ki megfázassal,amíg a terhesség nem igazolt.Aztán a nőgyógyásztol vittem egy papírt,amire ráírta hogy táppénzen kell lennem.Innentől kezdve már veszélyeztetett terhesként vagyok itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!