Szombaton csinaltam egy pozitiv tesztet es ma delutan megismeteltem. Nem kellett volna "leugrania" mar a masodik csiknak?
Ezt elfelejtettem: Szurkolok 😊
Zsanna
Arra számíts hogy valószínűleg a doki nem fog látni sok mindent szerdán még mert korai hozzá menni
Ezek a tesztek nem mutatják a terhessèg korát csak azt hogy van-e HCG vagy nincs-e
személyenként más mennyiségű....és egész nagy határon belül mozoghat a HCG mennyisége az vérben / vizeletben
Tehát ez az erősödés nem releváns főleg hogyha esetleg nem is ugyan abból a gyártásból kerül ki a teszt
lehetnek eltérések
Egyébként nekem sosem lett erősebb a tesztem mint neked a második
Mégis fél éves a lányom
Ez nem jelenti azt hogy 100 % hogy minden rendben van nálad csak ne kezdjél feleslegesen idegeskedni mert az sokkal jobban árt
Szurkolok
Ne keseredj el nagyon!! Mivel nem reggel csináltad a másodikat, ezért nem igazán lehet összehasonlítani az előző teszteddel! Lehet, hogy csupán ennyi a baj 😊 fel a fejjel!!!
Zsanna
Koszonom szepen utolsok! Megnyugtattatok, akkor megprobalom tovabbra is nyugodtan varni a babocat :)
Azt latni fogja mar a doki, hogy jo helyen van-e? Marmint hogy nem mehen kivuli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!