Terhesség jelei?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 4 éve fogamzásgátlózom, ugyanazzal a gyógyszerrel. Az előző hónapban 3 szemet kihagytam betegség miatt (egybe jött ki belőlem sajnos), megjött a menstruációm. Ebben a hónapban az első héten kihagytam egy szemet, nem védekeztünk más módszerrel. A gyógyszer első hetének vége óta befeszült a mellem, nagyobb, soha nem voltam pattanásos azonban most tele van a fejem. Folyamatosan eszek, és borzasztóan hisztis vagyok. Ma vettem be az utolsó szemet de görcsölget a hasam már. Szerintetek lehetek így terhes ?
2019. jan. 17. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
A biztos válasz egy teszt és nőgyógyász. A tünetek egyeznek de mi ezt pontosan vizsgálatok nélkül nem tudjuk.
2019. jan. 17. 23:09
 2/5 Nonner ***** válasza:

Szerintem nem.

Én 5 évig szedtem, volt a vége felé, hogy egy hónapban egy hetet is kihagytam, de nem lettem terhes sosem.

A tünetek utalhatnak az időjárás sokszínűségének adott reakcióra is, vagy, mert meg fog jönni.

A mellfeszülés meg.. nekem akkor is szokott, amikor sok idő után végre leveszem a melltartóm.

Ha a héten nem jön meg, jövő hétfőn csinálj tesztet.

2019. jan. 18. 11:37
 3/5 Nonner ***** válasza:

Péntek van most jövök rá, szóval, ha az elkövetkező 6napban nem jön meg, utána tesztelj.

Én mindig vasárnap vettem be az utolsó szemet, és rá csütörtökre jött meg, azért hagynám azt a 6napot rá.

2019. jan. 18. 11:39
 4/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem lehetsz egy barátnőm igy esett teherbe hogy kihagyott néhány tabit ma már egy 3 éves kisfia van. Szoval egy tesztet csinalj vagy menj nogyogyaszhoz sztem.
2019. jan. 18. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! ;)
2019. jan. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!