One Step ugye negativ lett? 17L
Figyelt kérdés
Rendeltem a vaterarol ilyen tesztet tegnap estefele vettem at es megcsinaltam eggyet.
Este nem volt smi amikor rapiasilten de reggelre latok rajta halvanyan valami
Ez az un, szellem?
2019. jan. 17. 09:05
11/83 anonim válasza:
Hát elég gyanús... Holnap reggel ismételd.
12/83 A kérdező kommentje:
Este semmi nem volt rajta de most megneztem amikor kiakartam dobni igy talatam
2019. jan. 17. 09:28
13/83 anonim válasza:
Szerintem is necces. Olvastam már olyanról aki ugyanígy volt, hogy épp kiakarta dobni, és akkor látta meg a második csíkot. Terhes is volt.
De lehet száradási is.
Ismételj.
14/83 A kérdező kommentje:
Most is vagy eleg holnap?
2019. jan. 17. 09:34
15/83 anonim válasza:
Haaaat, én halvány rózsaszínnek látom.
16/83 anonim válasza:
Én is halvány pozitívnak látom.
17/83 anonim válasza:
Basszus ezt én is rózsaszínnek látom . Most is csinálhatsz újat . Írd majd meg mi lett
18/83 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez elég necces szerintem is. A one step tesztek olyan szempontból nem a legjobbak, hogy tízes érzékenységűnek írják, de én még sosem láttam, hogy valakinek egyértelmű pozitív volt, amikor már pl a predictor early szép pozitív volt. Szerintem ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél egy olyat, rossmannban, dmben, gyógyszertárakban kapható. Az tuti eredményt fog mutatni. Amúgy késik már?
19/83 anonim válasza:
Két nap múlva reggel csinálj új tesztet. Annak egyértelműnek kell már lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!