Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi idős...

Szerintetek mennyi idős terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2018. November 13-an volt meg utoljára. Természetesen elmentem nőgyógyászhoz december 27 én és megállapította hogy nincs terhesség. Elmentem magán nőgyógyászhoz is januar 2 an. Ő is azt mondta nincs terhesség, jovoheten meg fog jönni. Vártam, de semmi. Ma volt egy olyan érzésem hogy csinálni kellene egy tesztet és visszamenni a nőgyógyászhoz hogy valami csak nincs rendbe. Erre akkora pozitív lett hogy majd leugrott a csikrol. 😊😊 Mennyi idős terhes lehetek szerintetek?
2019. jan. 16. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hány naposak a ciklusaid?

Szerintem most 8 hetes. Nektek hogy jön ki kevesebb?

2019. jan. 16. 23:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha ő 8 hetes lenne akkor már a dec. 27.-i vizsgalatnal látszott volna , de ha nem akkor a január 2-inal tuti !

Tehát kizárt hogy 8 -9 hetes terhes legyen hiába az utolsó mensi novemberi !

Alapul a doki a novemberi mensit fogja venni de a 12. Heti ultrahangon fogjak pontosítani a korát ! És módosulni fog a szülés dátuma is valószínűleg !

2019. jan. 17. 07:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Amikor a lányommal voltam anno terhes, 4+4 hetesen látott már a doki egy elnyúló petezsákot (hematóma nyomta), pedig akkor még elég béna uhu gépek voltak... így szerintem nálad lehetett valahol egy extra peteérés, és abból jött össze a bébike, mert kizártanak tartom, hogy egy 4-5 hetes terhességet két orvos sem vesz észre..

Szóval nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a végeredmény, kérlek írd meg :D

druukk

2019. jan. 17. 11:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja hogy ti abból indultok ki, hogy a doki nem látta. Viszont akkor se jó. Mert akkor miért nem jött meg decemberben?
2019. jan. 17. 16:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Voltam ma orvosnál. Igazolta a terhesseget szerencsére. A korát nem mondta meg, csak az utolsó menstruációtol számolta, 9+6 hetesnek. Hiába mondtam én és az asszisztense is hogy dec. 27n negatív volt a teszt és vizsgálattal se látták semmit. Leletemen Konkrétan: grav. Útban 16,2x8,4 mm-es petezsak. Szikholyag abrazolodik. 144/min crl,:5,8 grav s 9/6. Hétfőn megyek maganorvosomhoz. Meglatjuk hogy ő mit mond.
2019. jan. 17. 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:

14es!

Annak 1001+1 oka lehet!

Kerdezo!

Gratulalok, irj majd, remelem minden jol fog alakulni! :)

2019. jan. 17. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!