Ha magas a TSH szintem (4,54), azt kb. mennyi idő alatt lehet gyógyszerekkel helyreállítani?
Nekem fél éve a TSH 3,5 volt, most 1 hónapja 3,19. Háziorvos, üzemorvos szerint nem kell vele foglalkozni, az endokrinológus is csak az én megnyugtatásom miatt írt fel gyógyszert, fél szemet. Csak hogy közelítsen a "babához való" tankönyvi értékhez, mondván, lehet, hogy csak ez a kis lökés kell már csak. Ugyanis minden oké nálunk, és nem jön 2,5 éve a baba.
Szóval a lényeg: egy szóval sem említette, hogy szüneteltetni kell a babaprojektet. Nyugodtan teherbe is eshetsz, olvastam olyat, aki ilyen értékkel esett teherbe, és nem volt gond, csak közben is szedni kell a gyógyszert.
Próbálkozzatok nyugodtan!
EZ NEM JÓ! 2alá kell vinni a TSH-t! Ez nem játék. Vajon miért nem jön össze a baba? Hát ezért. Nekem is ugyan ez volt a baj, több évig próbálkoztunk, és csak vetéléseim voltak!
A háziorvosom és a nőgyogyim szerint is jó az eredmény, nem kell vele foglalkozni. Azért én elmentem endokrinológushoz,kiderült hogy az én 3,6-os TSH-m túl magas, kaptam gyógyszert. Akkor mondta emlékszem hogy volt olyan kismamija aki magas TSH ellenére terhes lett és meg is maradt, de ez ritka.
Tehát a kérdésedre válaszoljak. Októberben kezdtem szedni Euthyrox-ot, februárban már ott volt a lurkó a pocakban!!
Szia ne hari hogy belekotyogok , 4,16 a tsh és nem foglalkozik vele se a meddőségibe se endokrinologus :((
estleg egy jó doki cime esne , ha budapesti !!
2 éve nem jönn a baba
köszi előre is nagyon !!!!
Nekem 8 felett volt a TSH-m,elmentem ultrahangra-semmi baj a pajzsmirigyemmel,vszínű a sok stressz miatt volt ilyen magas!
Szóval 8 feletti TSH-val estem teherbe és most itt van a 3 hónapos makk egészséges kisbabám,normál terhesség után...
szia
egy jó endokrinológust ajánlanék a Máv kórházban a Podmaniczkyn dolgozik.
Görömbey doki, és itt tudsz időpontot kérni: 0614752573
A tsh-val nem jó szórakozni mert igen is sok köze van ahhoz, hogy nem esel teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!