Lehet még esélyem? Nagyon régóta várunk már egy babára, de eddig sajnos nem jött össze.
Figyelt kérdés
Múlt keddre nem vártam,másnap csináltam egy negatív tesztet.Most szerdán megjött,sajnos:( DE valahogy mégis úgy érzem,hogy sikerült..A hasam nagyon fel van puffadva,folyamatosan szúrkál a petefészkemnél,hol erősebb,hol gyengébb hányingerem van.A mellem kb a kétszeresére nőtt,és a bimbó körül apró pöttyök jelentek meg.De a legjobban ez a szúrkálás,és a "fura érzés" a hasamban,ami miatt mégis úgy érzem,hogy babás vagyok.Lehetséges ez??2008. nov. 7. 19:47
1/7 A kérdező kommentje:
Ja,és a vérnyomásom kb 2 hete folyamatosan nagyon alacsony(88/54),a pulzusom viszont 90 körül van..
2008. nov. 7. 19:49
2/7 anonim válasza:
Igen miért ne lehetnél???Vannak akik menstuálnak a terhesség alatt.hát remélem sikerült.Üdv neked!!!!
4/7 A kérdező kommentje:
Háát köszi lányok,de egy kicsit konkrétabb választ vártam volna..
Nincs senki,aki hasonló helyzetben volt,és babás lett?:(
2008. nov. 8. 08:16
5/7 anonim válasza:
Természetesen lehetsz terhes. A barátnőm két héten át csinálta a tetsztet mire kimutatta a terhességet. Elképzelhető, hogy később jött létre a terhesség, mint számítottad, később volt a tüszőrepedés és ilyenkor a teszt még nem mutatja ki, várj egy hetet és csináld meg akkor a tesztet. Én is úgy voltam, hogy a terhességem 4. napjától éreztem a tüneteket, de a teszt csak jó két héttel ezután mutatta ki. Remélem a következő teszt pozitív lesz.
6/7 anonim válasza:
szia,mivel megjött szerintem nem sok esély van rá hogy babás vagy.én is voltam már sajnos ugyan így,hatalmasat csalódtam!az erek megduzzadtak a cicimben,még a párom is mondta,fájt is,és csak nem volt baba.bocsi ha nem ezt vártad.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Én nem csak a "jót" akarom hallani,csak ha esetleg valakivel történt ilyen,az erőt ad.De attól függetlenül legalább visszahúznak a földre ha esetleg olyan választ kapok,amire nem számítottam.Köszi
2008. nov. 9. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!