Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok, nem lesz semmi...

Terhes vagyok, nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

én már lassan 4-5 éve nem fogyasztok húst, 2-3 éve tejterméket illetve tojást.

Undorodom ezektől már.

Volt vegán kismama itt már? Mit tanácsoltok?

2019. jan. 15. 17:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A lenyeg lemaradt, szoval pont azert, hogy osszejojjon a baba, mivel az emlitett etelekben sok karos dolog van (a gyogyszerek bizonyos hatoanyagai, hormonok, amik atmennek a husba, tojasba, tejtermekbe). A spermak minosegen is javit, ferjem is dietazott, igy sikerult a baba. Utana mar mondjuk en ettem hust.
2019. jan. 15. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Vicces h azt irjatok h sok gyumolcs/zoldseg egy vegannak :)

Orvossal beszelj kerdezo, az a biztos!

2019. jan. 15. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Jesszus mennyi agyatlan :D

Akkor en mint tenyleg benne levo kismama, irok velemenyt es nem csak a hulyeseget es agyamban kepzelt dolgokat irok.

Kedves kerdezo. Semmi bajod/bajotok nem lesz attol hogy nem eszel ilyeneket.En 20eve nem eszem hust, szoval gyakorlatilag azota miota megszulettem.. Tojast es tejtermekeket sem. A doki nem mondott ra semmit, a vedono orult neki. A verkepeim tokeletesek voltak. A babam oriasi, koszoni szepen nagyon jol van.En ugyszinten tokeletesen vagyok, semmi panaszom nem volt a terhesseg alatt, ertem ezalatt azokat is pl sokaknak aranyere, szorulasa van es egyeb dolgok.

Ja es en egy kis vasat szedek csak semmi mast, azt is csak a verveszteseg miatt, de vashianyos sem voltam/vagyok.

39hetes vagyok.

2019. jan. 15. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nálam nem alakult ez a húsnélküli étrend valami jól. Terhességem előtt ettem húst rendszeresen kb. azon éltem jól is éreztem magam semmi problémám nem volt.12 órákat dolgoztam éjszaka simán bírtam,vérképem is jó volt.Aztán terhes lettem és azóta egyáltalán rá sem bírok nézni. Egy két hústermék van,amit éppen megtudok enni. Nálam az eredménye azt lett,hogy durva vashiányos és vérszegény lettem...napi 1 aztán 2 végül 3 vastablettát tömtem magamba. Végül azt mondták,hogy infúziós vaspótlásra van szükségem és valószínűleg vért is fogok kapni szülés után.Alig várom,hogy megszülessen és nagyon remélem, hogy minden olyan lesz,mint régen. Én nem mondom azt,hogy egyél húst, ha így élsz már 4 éve,mert hiába voltam nagy húsevő mégsem kívántam egyáltalán. Nem jó,ha erőltetsz bármit is,de lehet, hogy lesznek következményei az étrendednek. Nem a baba szempontjából,mert neki nem lesz baja,mert mindent elfog venni,amit akar,hanem lehet, hogy neked lesznek problémáid az étrendedből adódóan. Ha undorodsz tőlük,azt is megértem,mert tudom,hogy milyen,de hiába szedsz vitaminokat az sosem fog úgy és olyan jól hasznosulni, mintha táplálkozással vinnéd be.
2019. jan. 16. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!