Terhes vagyok, nem lesz semmi baj?
Sziasztok!
én már lassan 4-5 éve nem fogyasztok húst, 2-3 éve tejterméket illetve tojást.
Undorodom ezektől már.
Volt vegán kismama itt már? Mit tanácsoltok?
Ritka az ilyen, de ez egy igen jó kérdés!
Fontos hogy azok a tápanyagok amire szüksége van bekerüljön a szervezetbe!
Fehérje, vitaminok, folsav, vas. Ha nem tudod megadni neki a húsból és a tejből akkor keress másban. Szedj vitamint és egyél sok zöldséget, hüvelyest.
#4 es! 4ev után kezdj el te húst enni...
Van más megoldás is ez nem olyan mintha nem szokna le a cigiröl... Ne legyünk már ilyen szemetek egymással.
#4 ! Emberi szervezetnek nincs szüksége agyonfújt, hormonokkal teli húsra/tejtermékekre.
Pótolni lehet mindent növényi alapon is sőt az egészségesebb. Utána kell olvasni a táplálkozásnak, nem egészségtelen egyáltalán. Nem lesz semmi baj a magzattal.
Komplett vega/vegán számára kialakított vitamint szedek amiben van minden.
Amikor elterveztük a babát + folsavat kezdtem.
B12 pluszba sörélesztővel szoktam pótolni (ugyebár a vitamin csomagomba van az is :) )
Húst semmiképp nem fogok fogyasztani, hallottam sajnos sok olyan esetről hogy baj volt a magzattal hiába húst evett... Köszönöm a hasznos és normális válaszokat!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!