Ugye nem vagyok terhes? 17L
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A héten pénteken lenne az esedékes, viszont egyszer voltunk együtt 2-án és elment bennem.
28-9 naposak a ciklusaim.
Nagyon fáj a cicim, érzékeny.
Ugye annak a jele hogy megfog jönni?
2019. jan. 14. 11:01
21/26 A kérdező kommentje:
Ami nekem van az kék nem zöld illetve hómező:)
2019. jan. 14. 18:22
22/26 anonim válasza:
5 nappal előtte még ne könyveld el, megnyugodhatsz, de drukkolok, hogy hétvégére már megjöjjön. ;)
23/26 anonim válasza:
Azért ez furcsa. Pontozzatok le nyugodtan ha hülyeség, de én azóta ismerem a "hómező" -höz hasonló kifejezeseket amióta 2.babát szeretnék. Illetve nem furcsa hogy volt otthon terhességi teszted??
24/26 A kérdező kommentje:
Nővéremnek van itthon ő adta! :) Miért kell mindenben a negatívat keresni?:/
2019. jan. 14. 23:19
25/26 anonim válasza:
Te esetedben a negatív pozitív. 😆
Nekem is furcsa, hogy pont van otthon teszt, de annyira egyikőtök se ismeri ezt a típust, hogy csak akkor érdemes használni, ha már késik. Mondjuk úgy általában legtöbb tesztre igaz.
Az első kettő nekem is negatív lett, pár nap késés után lett pozitív. Neked még napon múlva kell csak megjönnie.
Csinálj egy 10-es érzékenységű tesztet hét végén. Ha az teljesen negatív, akkor már megnyugodhatsz.
26/26 A kérdező kommentje:
Van testvérem 25 éves és neki van ovu/terhes tesztje. Neki is nyilván elmondtam és segitett :) ez 25ös volt azthiszem hétvégére veszek valami mást
2019. jan. 15. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!