Ugye nem vagyok terhes? 17L
Sziasztok.
A héten pénteken lenne az esedékes, viszont egyszer voltunk együtt 2-án és elment bennem.
28-9 naposak a ciklusaim.
Nagyon fáj a cicim, érzékeny.
Ugye annak a jele hogy megfog jönni?
Pont jól időzítettetek egy babához. Nem vennék rá mérget, hogy megjön, de lehet, hogy mákod volt.
Pár nap és kiderül.
Tudod lányom, a baba úgy lesz, hogy elmennek benned.
Hogy most te terhes vagy-e vagy sem, azt nem tudjuk megmondani, majd ha nem jön meg, tesztelhetsz.
És miből gondoltad, hogy ez így jó lesz? Ha már ennyire hülyék voltatok, miért nem vettél be esemény utáni tablettát?
Szerinted hogy készül a gyerek? Pont ovulációkor voltatok együtt védekezés nélkül. Van egy jó 20-30%od a terhességre.
Elég nagy esély van rá,hiszen pont ovuláció előtt voltatok együtt pár nappal.Igazából teljesen mindegy,hogy teherbe estél-e,mert ha nem most,akkor pár hónap múlva úgyis be fog következni.Az ilyen agyatlan,ostoba libáknak mindig ez a sorsa.
Azért a szüleidet avasd be minél előbb a témába,miszerint egy felelőtlen eszetlenke vagy,csak amiatt,hogy időben el tudjanak kezdeni neked gyűjteni 30000Ft-ot abortuszra,nehogy kicsússz az időből.
Uhhh hát az pont nagyon ( a te szempontodból) nem jókor volt ...:/
Most már csak az ima segít. Inkább egy 72 órásért kellett volna gyorsan elmenned akkor. Most max reménykedhetsz.
Reméljük nem.
Nekem amúgy a cicim csak akkor fáj és szúr baromira, amikor terhes is voltam de ez én vagyok, mindenki más.
Nekem az erős mellfájas a terhesség jele volt, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Aluszékonyság, ólmos fáradtság? Hiszti, túlérzékenység nincs?
Ha pénteken nem jön meg, hétvégén már tesztelhetsz. Most még korai lenne, a prediktor early se mutatja még ki, ha terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!