Természetgyógyász segíthet abban, hogy gyerekem lehessen?
Mindent meg lehet próbálni és biztosan tud valamennyit segíteni,nem esélytelen. Esetleg vannak olyan szerek, vagy gyógynövények, vagy ülőfürdők, amikhatására megváltozik a hüvelyed ph-ja.
Szerintem próbáld meg mielőtt az inszem mellett döntenél, de az is egy megoldás.
nem!
én ebben egyáltalán nemhiszek!az egyik ismerösöm doki helyett természetgyogyászhoz járt évekig,és végül nemsegitet roszabodott. szoval nem!
ebben a nőgyógyász szokott segiteni.
szia
en azt javaslom, hogy kerj tanacsot, es alaposan olvass utana!!
én nődokihoz jarok, aki egyaltalan nem zarkozik el a homeopatias szerektol, eloszor nekem is azt irt fel, es nagyon meg voltam elegedve vele, és buszke voltam ra, hogy milyen ugyes nodokim van :))) (de erdekes, termeszetgyogyaszhoz, hiaba tamogatom gyogyszerek elott a homeos cuccokat, eszembe se jutott volna menni).
ne legyen vakhited, es ne zarkozz el elotte. tanacsadas, utanaolvasas, ha sokaknak bevalt, kiprobalas. szerintem semmi rossz nincs benne.
szia, nekem is hasonló problémám van.
Mi külföldön élünk, de az itteni orvos is az inszeminációt ajánlotta.Ha bármi új lehetőséget megtudok, feltétlenül megírom ide a fórumba. Kérlek ti is írjatok, ha megtudtok vmi új lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!