Elképzelhető, hogy ez beágyazódás vagy feleslegesen aggódok? 17L
3án voltam együtt a barátommal, 5én kellett volna megjönnie, de azóta se jött meg. Aznap pont nem védekeztünk de mielőtt elment előtte egy pár perccel a biztonság kedvéért kihúzta, biztos nem bennem ment el. “Szúrkált” a hasam ma egész nap, meg nagyon fáradékony vagyok. Egyeltalán nincs olyan érzésem mintha meg jönne. Csak egy nagyon-nagyon picit véreztem reggel.
Elképzelhető, hogy a beágyazódásra reagálok ilyen érzékenyen vagy csak túlaggódom? Tesztet mikor érdemes csinálni?
“Többször is úgy volt, hogy majdnem elment, amíg bennem volt, de aztán ‘visszafogta’ magát és biztos nem bennem ment el.“
Akkor ezt hogy értsem? Amúgy nekem az első után volt az, hogy késett, de ez gyakori, viszont téged nem érint. Viszont beágyazódást korainak tartom, bár hozzáteszem, nem vagyok orvos... Ha terhes is vagy, szerintem egy régi akcióból, gumi használata sem 100%, szerintem csinálj egy tesztet.
Én csak azt nem értem ha valaki kérdez valamit, minek kell leharapni a fejét??
Megkérdezte emberek csak!
Egyből nem kell az embernek ugorni, nem hiszem el nmti olyan tökéletes és minta emberek vagytok! Mindenkivel megtörténhet egy baleset is, ma vele holnap veletek..
Amúgy ha egy nap útán ovuláltál vagy kettő, akkor nyákod már az esetlegesen bejutó spermiumnak táplálékul szolgál az "élethez" és segíti a megért petesejthez. Így Ha akkor jutott be ondó az aktuskor, lehetsz terhes. De ha csak újjazott s éreztél " valamit" nem valószínű. Tesztelj aktus után bő 10 nappal, majd ha akkor se jön még várj 2 3 napot és újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!