Elképzelhető, hogy ez beágyazódás vagy feleslegesen aggódok? 17L
3án voltam együtt a barátommal, 5én kellett volna megjönnie, de azóta se jött meg. Aznap pont nem védekeztünk de mielőtt elment előtte egy pár perccel a biztonság kedvéért kihúzta, biztos nem bennem ment el. “Szúrkált” a hasam ma egész nap, meg nagyon fáradékony vagyok. Egyeltalán nincs olyan érzésem mintha meg jönne. Csak egy nagyon-nagyon picit véreztem reggel.
Elképzelhető, hogy a beágyazódásra reagálok ilyen érzékenyen vagy csak túlaggódom? Tesztet mikor érdemes csinálni?
Kérdező de, a semmibe szülnél. Mert együk fel, egy-két év múlva szétmentek, te meg ott állsz 0 munkaviszonnyal, lakhatás és megtakarítás, normális végzettség nélkül, egy max 1-2 éves gyerekkel. Mit csinálsz? hazaköltözöl hogy a szüleid vegyék át az eltartásotok a pasidtól?
Én azt mondom, hogy amíg valaki nem tudja megteremteni a körülményeket, hogy ha bármi történik egyedül is el tudjon boldogulni a gyerekkel, ne szüljön.
Több ismerősöm is van, aki a pasi pénzére meg lakásába szült, kb 5, ebből 3 már nincs együtt a gyerek apjával. Végzettség nélkül meg esélytelen munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!