5 napja késik a menstruációm. Mit tehetek?
A menzeszem általában 2-3 napot szokott késni, viszont a mostani alkalomnál már 5 napnál járok. Ebben a hónapban veszítettem el a szüzességem, kétszer csináltuk és mindkét alkalommal óvszerrel védekeztünk.
Tüneteim: derékfájás, picike alhasi görcsök, mellfeszülés és fehér folyásom van (ugyanannyi mint amennyi általában szokott) semmi terhességre utaló jelem nincs (vagy csak nem vettem észre) és kisbabát koromból adódóan nem is szeretnék
Ami még fontos lehet, hogy már 3 éve menstruálok nemtudom,hogy ennyi idő alatt beállhat e
Egyébként mivel ugye lefeküdtem a barátommal azóta elkezdtem stresszelni, hogy megfog e jönni és most az, hogy 5. napja késik az rátesz egy lapáttal. Semmilyen gyógyszert nem szedek, nem vagyok felfázva ugyhogy a kérdésem, hogy szerintetek mi lehet az oka?
Megfog jönni?
Minden választ előre nagyon naaagyon szépen köszönök <3
Ha tenyleg vedekeztetek akkor nem vagy terhes es a tuneteid alapjan hamarosan megjon lehet hogy mar ma. 3 ev alatt boven nem all be a ciklus en 8 eve menstrualok de meg most sem allt be teljesen.
Egy kicsi stressz miatt is keshet akar napokig. Nincs mitol felned ha tenyleg vedekeztetek es nem szakadt ki a gumi.
Nem hiszem, hogy terhes vagy. Csinálj egy tesztet, és megnyugszol. Rá 1-2 napra meg is jön.
Az is gyakori, hogy a szüzesség elvesztése után késik. Nálam két hetet.
És erre pluszban jön az idegeskedés.
Miért, ugyan miért szexel az, akinek fogalma sincs semmiről, de még a saját testéről sem?!
Ugyan mitől lennél terhes pl, ha óvszerrel védekeztetek, az nem szakadt ki, nem tette be anélkül, nem élvezett beléd, és nem nyúlt könyékig fel úgy, hogy előtte a tenyerébe ment?
Értem én, hogy aggódsz, mert fogalmad sincs hogyan is működnek a dolgok, de akkor miért kell bárkivel is lefeküdni, mielőtt elég érett lennél egyáltalán ahhoz, hogy utána nézz a dolgoknak?
#8: "Egyébként akit érdekel annak írom, hogy tegnap megnyugtattatok ugyhogy ma meg is jött"
Amúgy egyszer barátnőmnek 47 nap után jött meg, na, akkor azért már alaposan idegesek lettünk :D alapból 32 napos ciklusai voltak, és utána is annyi volt +/- 1-2 nap.
Én abszolút nem stresszeltem az elsőnél. Gumit használtunk, ellenőriztük hogy nem lyukadt-e ki, valamint a családom mindig azt mondta, hogy "légy óvatos, de ha esetleg mégis becsúszna a baba, akkor semmi gáz, megtartjuk"
Ennek ellenére kábé egy hetet késett (amúgy óramű pontosságú) a fizikai stressz meg a hormonok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!