8 honapja probálkozunk. eddig azon kivül hogy a menstruáciom folyamatosan késöbb jön meg semmi babára utalo jelem nincs. Szedem az elevitet.2 hete. mit tehetek hogy babaás legyek?
Szia! Mennyivel később szokott megjönni? És ez a vérzés ugyanolyan, mint máskor? Vagy darabosabb és barnásabb??
Egy évet azért szoktak várni, de ha nagyon nem akar összejönni, el kell menni dokihoz, csinálnak neked uh-ot (szervi gondok kizárása érdekében), vérből hormonvizsgálatot, és a párodnak spermavizsgálatot. Aztán annak függvényében jön a többi.
Sok sikert! :o)
Szia!
Az első válaszoló szerintem azért kérdezte ezt,mert lehet,hogy teherbe esel,csak nem tapad meg,és elvetélsz korán.Lehet gond a beágyazódás körül,..stb..Sokan vetélnek el úgy,hogy nem is tudják,hogy babásak voltak,csak késett a mensi.Erre van gyógyszer,valószínüleg alacsony lehet egyfalyta hormonszinted,ha erről van szó.Érdemes odafigyelned a vérzésedre,ha babát akartok.
Vehetsz ovu tesztet is,úgy biztosan tudod mikor van peteérésed,és mikor kell akcióba lépni.
Persze késhet ám attól is,hogy túlzottan akarod már,türelmetlen vagy esetleg.Sokmindent produkálhat a testünk,ha a pscihénk körül gond van.
Menj dokihoz mihamarabb,és sok sikert,üdv.
Szia!
Szerintem egy hormonvizsgálat kellene, ami megmutatja, hogy van-e peteérésed. Ezt a doki is biztos támogatja, ha nem, akkor is kérd!Én 13 hónap után kezdtem el a vizsgálatokat, addig csak találgattam minden hónapban, hogy hol lehet a hiba. Vérvétel a 2.-4. napon és a 21. napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!