Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye pozitív, ha csak halványa...

Ugye pozitív, ha csak halványan is?

Figyelt kérdés

Most késik két napja, úgy terveztem hogy megvárom a holnap reggelt a teszttel, de nem bírtam ki. Ugye ti is látjátok a második csíkot? Nagyon szeretnénk már babát, 8 hónapja próbálkozunk, áldás lenne! Most, ezt a tesztet látva nagyon bizakodó lettem! :)

[link]

2019. jan. 8. 00:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos en nem latom. Amit te latsz az nem veletlenul a szaradasi csik? Rakozelitve sem latok semmit.

Ugyan ezzel a tesztel az x-epillel teszteltem en is de nekem azonnal kijott es aznap amikor elmaradt.

2019. jan. 8. 00:47
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez pozitív lenne, akkor lenne már vagy 20 gyerekem. De egy sincs.
2019. jan. 8. 00:51
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyelore negativnak tunik inkabb.
2019. jan. 8. 01:52
 4/32 anonim ***** válasza:

Tesztelj szerintem két nap múlva...de a tegnap/tegnapelőtt volt pont egy ilyesmi kérdés. Azon az ég világon semmit nem lehetett látni (hiába tett ki kb 10 különböző fotót )és vagy 80 hozzászóláson át ment,hogy halvány pozitív stb..ahhoz képest a tiéd full erős. Látom a csíkot,csak erre nem lehet azt mondani,hogy tuti nem száradási csík. Viszont ha mondjuk két nap múlva tesztelsz és szépen erősödik,akkor egyértelmű:)

Drukkolok:)

2019. jan. 8. 05:44
 5/32 anonim ***** válasza:
22%
De unalmas már ez a száradási csík!Nem unjátok?Egyáltalán mi az??Ha egy teszt tegatív,száradás után is az!Nem lesz rajta még egy csík.Én látom nagyon halvány.Viszont ha késik ez már jó jel.Csinálj egy újat! :)
2019. jan. 8. 06:09
 6/32 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem az csak a csík "helye" :)

próbálj meg egy érzékenyebb tesztet,megy a drukk

2019. jan. 8. 06:16
 7/32 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 5-ös válaszoló!

Lehet,hogy számodra unalmas,ha ilyet olvasol,de attól még van olyan,ahogyan például utánad a 6. válaszoló is fogalmaz,látszik a csík helye. Ezt szokták "száradási vagy szellemcsíknak " csúfolni. Én inkább azt unom, hogy mindig van egy valaki minimum,aki mindenkinél okosabb,az ő véleménye mindenek felett van,ezért bárki mást simán elküld melegebb éghajlatra. Mert szerinte úgy van...

Egyébkén szerintem is rózsaszínes ez a teszt, még ha halvány is.

2019. jan. 8. 06:37
 8/32 anonim ***** válasza:
42%
6-os vagyok,igazad van 7-es mindig van egy rosszindulatú tudálékos ember aki, ahogy te írtad elküldi a kérdezőt és a válaszolókat melegebb éghajlatra. De azt nem értem ha unja ezeket a kérdéseket mit keresgél ebben a témában? Logikátlan, minden jót az ilyen embereknek...
2019. jan. 8. 06:44
 9/32 anonim ***** válasza:
Én nagyon halványan látok vmit, de utálom amúgy ezt a tesztet, nekem többször mutatott már ilyet és aztán nem erősödött és később sajnos meg is jött. (mi vetélés után próbálkozunk) .
2019. jan. 8. 07:15
 10/32 anonim ***** válasza:

Igen látom mire gondolsz és élőben biztos jobban is látszik...egyenlőre még nem tudom eldönteni h pozitív e vagy sem. Időn belül jött ki? Van színe? Én a predictort ajánlanám...igaz kicsit drágább teszt de megéri. Nekem az ilyen kis vacak tesztek éppen h pozitívnak voltak mikor a predictor már egyértelmű....

Drukkolok 😊

2019. jan. 8. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!