Ugye pozitív, ha csak halványan is?
Most késik két napja, úgy terveztem hogy megvárom a holnap reggelt a teszttel, de nem bírtam ki. Ugye ti is látjátok a második csíkot? Nagyon szeretnénk már babát, 8 hónapja próbálkozunk, áldás lenne! Most, ezt a tesztet látva nagyon bizakodó lettem! :)
Sajnos en nem latom. Amit te latsz az nem veletlenul a szaradasi csik? Rakozelitve sem latok semmit.
Ugyan ezzel a tesztel az x-epillel teszteltem en is de nekem azonnal kijott es aznap amikor elmaradt.
Tesztelj szerintem két nap múlva...de a tegnap/tegnapelőtt volt pont egy ilyesmi kérdés. Azon az ég világon semmit nem lehetett látni (hiába tett ki kb 10 különböző fotót )és vagy 80 hozzászóláson át ment,hogy halvány pozitív stb..ahhoz képest a tiéd full erős. Látom a csíkot,csak erre nem lehet azt mondani,hogy tuti nem száradási csík. Viszont ha mondjuk két nap múlva tesztelsz és szépen erősödik,akkor egyértelmű:)
Drukkolok:)
Szerintem az csak a csík "helye" :)
próbálj meg egy érzékenyebb tesztet,megy a drukk
Kedves 5-ös válaszoló!
Lehet,hogy számodra unalmas,ha ilyet olvasol,de attól még van olyan,ahogyan például utánad a 6. válaszoló is fogalmaz,látszik a csík helye. Ezt szokták "száradási vagy szellemcsíknak " csúfolni. Én inkább azt unom, hogy mindig van egy valaki minimum,aki mindenkinél okosabb,az ő véleménye mindenek felett van,ezért bárki mást simán elküld melegebb éghajlatra. Mert szerinte úgy van...
Egyébkén szerintem is rózsaszínes ez a teszt, még ha halvány is.
Igen látom mire gondolsz és élőben biztos jobban is látszik...egyenlőre még nem tudom eldönteni h pozitív e vagy sem. Időn belül jött ki? Van színe? Én a predictort ajánlanám...igaz kicsit drágább teszt de megéri. Nekem az ilyen kis vacak tesztek éppen h pozitívnak voltak mikor a predictor már egyértelmű....
Drukkolok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!