Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van olyan nő aki...

Szerintetek van olyan nő aki csak egy nemű gyereket tud szülni? pl csak fiut vagy csak lányt? Mondjuk 10 gyerekböl mind a 10 fiu? Ilyen szerintetek létezik?

Figyelt kérdés

2019. jan. 7. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Persze,hogy van ilyen,van egy ismerősunk 8 lánya van,de az spától függ,hogy milyen nemű lesz a gyerek.
2019. jan. 8. 06:23
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

De, van ilyen. A természet okos. Barátnőm szegény 3 szor vetélt el 6-majd -8 , utoljára 12 hetesen.

A lányos terhességeit pedig sikerült kiviselnie.

Ott semmi gond nem volt. 4 kislánya született.

2019. jan. 8. 07:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Van olyan, h az anya nem kepes kihordani a lany magzatot, megtermekenyul, de elvetel, rritka genetikai betegseg.

En ugy tudom, hogy csak lany magzatoknal all ez fent, de ebben lehet tevedek.

Neten van errol par cikk, erdekes olvasgatnivalo azoknak, akik nem hallottak meg errol a betegsegrol.

2019. jan. 8. 07:19
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
5 lanyom van. Nem tudtam fiut szülni. Nem maradt meg.
2019. jan. 8. 11:39
 15/16 A kérdező kommentje:
fúú köszi,hogy ilyen sokan válaszoltatok :) érdekes amiket írtatok, hát akkor ezek szerint van ilyen,hogy a nő szervezete nem fogadja be... utolsó: hány hetesen ment el a fiú? és már tudtad hogy fiú volt?
2019. jan. 8. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki pontozott le. De válljék egészségére
2019. jan. 8. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!