Lehetek terhes? Előbb jött meg, kevés vérzéssel.
Sziasztok
A kérdésem a következő lenne: Párommal szilveszterkor együtt voltunk, kihúzásos módszerrel "védekeztünk" .
A menstruációm ma jött meg, de előbb, mint kellene, és sokkal kevesebb, élénkpiros vérrel.
Fenn áll az esélye, hogy terhes lehetek?
Folytatódott a vérzés, vagy abbamaradt? Nem mindegy.
Nekem épp az esedékes menstruációm napján volt viszonylag erős vérzésem. Azt hittem kezdődik a menstruáció, mert tényleg egy evőkanálnyi vér volt a vécépapíron mikor megtöröltem, és utána még a betéten is nagy sötétbarna folt lett. Viszont másnapra elmúlt, mintha mi se történt volna. Mikor három nap múlva sem tűnt úgy, hogy folytatódni akarna, teszteltem, és pozitív lett.
Szóval te ismered a menstruációdat, ha úgy érzed, a mostani furcsa volt, tesztelj.
Mindenképpen furcsa volt, viszont folytatódott ettől függetlenül, még mindig van, bár már nagyon kevés, és az egész kevés volt. És persze rövid. Valószínűleg ma már elmúlik, így lett 2,5 napos.
Tesztelni még nem tudok :/
Bármi megzavarhatja egy ciklust. Nem vagyunk robotok
Soha senkinek se volt még percre pontos szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!