Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívnak mondható e? Tudom...

Pozitívnak mondható e? Tudom sokan unjatok, főleg a korai tesztelést. Vasárnapra nem várom.

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy tesztet amin látszik halványan a második csík. Délután is csináltam szintén 10-es tesztet, de az negatív lett. Így most nem tudom, hogy mi a helyzet. Kinek mi a véleménye?

2019. jan. 3. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanilyen volt a 9.dpo-n aztán 10 en is , 12.től erősödött. Ikreket vártam akkor mikor ennyire korán pozitiv lett a teszt. ( az egy másik téma hogy sajnos nem maradtak meg a babák :( )

Amikor itt feltettem hasonló képemet, mindenki lehurrogott hogy ez semmi meg szellemcsík stb. Nem lett igazuk .

2019. jan. 4. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Én általában nem látok semmit az ehhez hasonló teszteken, míg mások mind gratulálnak már a szép halvány pozitívhoz, de szerintem ez most nem egyértelműen negatív, én látok egy halvány csíkot. Vasárnap vagy hétfőn reggel ismételd meg, akkor már biztosan egyértelműbb lesz az eredmény.
2019. jan. 4. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Jobb lenne egy nem szerkesztett kép.
2019. jan. 4. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Hétfőn reggeli vizeletből tesztelj. Akkor nem kell senki véleményét kikérni, sem szerkeszteni semmit, ha pozitív, akkor azt látni fogod. :)
2019. jan. 4. 18:46
 15/19 A kérdező kommentje:

[link]

Igazából lett még egy ilyen is... meg még 3 a nem kazettásbòl. Köszönöm a válaszokat. Nekem sosem volt szaradasi csík és sosem volt időntuli pozim. Mindig negatív volt a negatív és mindig pozi a terhesség. Nagyon megzavart ez, gyakorlatilag annyira, hogy egy képet se tudtam feltölteni ide, pedig azért annyira nem vagyok buta. 😂 A hőm már leesett... Egy biztos, a jövőben ezeket a teszteket messze elkerülöm, még ha most igazuk is lesz...

2019. jan. 5. 06:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Az alsón én látok második csíkot. Vegyél Predictort, ha nem jelentkezik a mensid. Az egy jó teszt. Dm-ben kapható.

Szurkolok!

2019. jan. 5. 07:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia! Megjött azota ? Csináltál új tesztet ?
2019. jan. 5. 23:18
 18/19 A kérdező kommentje:
HCG-Line tesztekkel, és Walentin tesztekkel soha többet nem tesztelek. A képen nem annyira látszik, de mindegyik rózsaszín itthon. Erre tegnap megjött, bár napra pontosan jött meg az állaga nem olyan mint szokott. Sajnos vizes. Ami vashiányt jelent, pedig hónapok óta szedem a terhes vitamint. Köszönöm a válaszokat, nekem nem vált be az időntuli pozi..
2019. jan. 6. 08:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el. Kitartást
2019. jan. 7. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!