Pozitívnak mondható e? Tudom sokan unjatok, főleg a korai tesztelést. Vasárnapra nem várom.
Nekem ugyanilyen volt a 9.dpo-n aztán 10 en is , 12.től erősödött. Ikreket vártam akkor mikor ennyire korán pozitiv lett a teszt. ( az egy másik téma hogy sajnos nem maradtak meg a babák :( )
Amikor itt feltettem hasonló képemet, mindenki lehurrogott hogy ez semmi meg szellemcsík stb. Nem lett igazuk .
Igazából lett még egy ilyen is... meg még 3 a nem kazettásbòl. Köszönöm a válaszokat. Nekem sosem volt szaradasi csík és sosem volt időntuli pozim. Mindig negatív volt a negatív és mindig pozi a terhesség. Nagyon megzavart ez, gyakorlatilag annyira, hogy egy képet se tudtam feltölteni ide, pedig azért annyira nem vagyok buta. 😂 A hőm már leesett... Egy biztos, a jövőben ezeket a teszteket messze elkerülöm, még ha most igazuk is lesz...
Az alsón én látok második csíkot. Vegyél Predictort, ha nem jelentkezik a mensid. Az egy jó teszt. Dm-ben kapható.
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!