"Barnázás" kinél utalt terhességre?
Sziasztok! :) Két napja késik a menstruációm. Ma reggeli 10-es tesztem negatív,(one step internetről rendelt) tegnap óta kis barnázásom van. Körülbelül 10 napja erős mell és derékfájás. Tudom,hogy nem láttok belém :D :D
Csak érdekelne,hogy esetleg kinél utalt terhességre a barnázás
Senkinél. A barnázás nem terhestünet. Ha terhesség alatt is jelentkezik, akkor is valami kórosat mutat, sosem jelent jót még akkor sem ha van akinél előfordul.
Egyébként amíg nincs elég hcg a szervezetedben ahhoz, hogy pozitív legyen a teszt, addig egyéb terhestünet sem fog jelentkezni, csak az amit éppen bebeszélsz magadnak.
nem hinném hogy betudom beszélni a fájdalmat, de nekem ez menstruácio előtt előfordul,hogy ennyire fáj a mellem és a derekam :D
Csak a barnázás nem fordult még elő velem,ezért tettem fel a kérdést. Azért köszönöm a válaszod :D
Természetesen nem a tünetek meglévőségét kérdőjeleztem meg, hanem azt, hogy mindenre rá van húzva, hogy az terhestünet, aki babát szeretne, még az is ha furát álmodott este vagy nem kívánja a kinder csokit.
Ezek nem terhestünetek amit leírtál, hanem bárminek a tünetei. Premens tünet, hormonzavar, ciszta stb stb stb
Nyugodj meg válaszoló, ártatlan kérdést volt :D
Csak gondoltam megkérdezem,hátha valami kedves hozzáértő ember ír valami hasznosat.
Ha egy egyszerű nemet írsz is jobban örültem volna,ne kapd túl. Köszi mégegyszer.........:D
Mensi helyett volt....persze próbálkoztunk a babával. 5 nap barnázás után teszteltem pozitívat. Az én dokim azt mondta, előfordul a barnázás.
Sajnos az a terhesség nem maradt meg ☹
Nagyon sajnálom! :(
És köszönöm a válaszod
Első vagyok. Ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak áltatni sem szeretnélek, mert nagyon sok félreértés van ebben a témában, ezért nem írtam sima nemet, hanem fejtettem ki kicsit jobban.
Szép napot!
Nem bántottál, csak nem szeretem, mikor általánosítanak, én nem képzelődőm. csak szokatlan volt ez a barnázás ezért tettem fel a kérdést,hogy kinél mit jelzett
de köszönöm :)
A nemvárt környékén történő barnázás inkább a menzesz előjele. Ha a teszt mégis pozitívat mutat, akkor érdemes orvoshoz fordulni, mert lehet természetes, de jelezhet bajt is.
A beágyazódásos vérzés, barnázás korábban jelentkezik, akinél van, általában ovulációtól számított 7-10. napokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!