Megfelelően védhetett a tabletta?
Fél éve használok fogamzásgátlót. Tegnapi napon valamitől gyomorrontást kaptam este, ami ma reggelre jött ki rajtam. Egész nap hasmenésem volt, többször hánytam. Bevettem a szokásos fogamzásgátló adagomat tegnap este 8-kor, ám ma reggel 6-tól kezdve ma egész nap rosszul voltam.
Tegnap együtt voltam a párommal, belém élvezett a tabletta bevétele előtt.. nem tudtam, hogy ez lesz sajnos. :(
Most pedig a 39 fokos lázam végett, ami este óta van, Algopyrinezek..
Ezek után mennyire védhetett a tegnap bevett tabletta?
Mert a betegtájékoztató 3-4 órát ír felszívódási időnek, tudom.. 10 óra telt el a gyógyszer és az egész napos rosszullétem között, de egész nap mindent kihánytam és hasmenésem is volt estig.. nem tudom, hogy esetleg az is kiürülhetett -e.
Most pedig az Algopyrinnel fogalmam sincs, hogy mennyire hatástalanítja a ma esti fog.gátló gyógyszeremet.
(Este 5 után már nem voltam hasmenéssel, hányással rosszul ma. Csak most lett 39 fokos lázam ami sehogy se megy le.)
Vajon a tabletta, ha eddig normálisan szedtem, ettől a balesettől függetlenül védhetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!