Ki nem várja januárba a menstruációjat? En január 13. ára nem várom. Írjatok majd teszt eredményeket is
Figyelt kérdés
Teszt, terhes, menstruáció,2019. jan. 1. 23:29
11/30 anonim válasza:
Kedves utolsó ! Nekem is csak az elsőnél volt a második kisfiamnal semmit se tapasztaltam csak annyit hogy nem jött meg :) drukkolok nagyon
12/30 anonim válasza:
helló!!
Én is pont 13-ra nem várom :)
13/30 A kérdező kommentje:
Ohh szuper majd írj ha van valami tuneted, nekem hétfőre irja a beagyazodast :)
2019. jan. 4. 20:54
14/30 anonim válasza:
Szia!
Én vagyok a szintén 13. Folyamatosan fáj a hasam, és puffadok :O már ötpercenként futkozok nézni, hogy megjött-e, mert pont olyan érzés, pedig tudom, hogy még nem jöhet meg :D
15/30 A kérdező kommentje:
Hatha a beagyazodas tünete :) szurkolok...
2019. jan. 5. 08:59
16/30 anonim válasza:
Sziasztok! 4 es vagyok. Sajnos nekem meg is jött aznap. 1 héttel korabban. :(
Drukkolok nektek.
17/30 anonim válasza:
Sziasztok!
12 és 14 vagyok.
Délutáni pisibol ma teszteltem egy pozit😳 kicsit elcsodálkoztam, mert igazából csak azért csinaltam, mert akciós volt a teszt, és nem bírtam magammal, alapvetően homezore számítottam, hisz meg csak 6. Dpo(ovuteszttel követtem) és délutáni pisi😳
Remelem a honlapon is ott lesz a második csik😊😊😊
Többiekkel mizu?
18/30 anonim válasza:
2-es vagyok, ma erős két csíkom lett reggel.
20/30 anonim válasza:
5-os voltam, ma elvileg 11 dpo-n vagyok, meg van par napom, de nem birtam ki es ma reggel teszteltem, negativ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!