Nem merek lefeküdni a barátommal, mert félek terhes leszek, fogamzásgátlót nem szedhetek és rengedtegszer olvastam az oldalon hogy elszakad a gumi. De már nagyon szeretnénk, mit tehetnék?
Ne te vegyél a barátodnak óvszert. Ő tudja a méretét, ő vegyen annak megfelelően óvszert. Utána ha megvan az, ami megfelelő, akkor már természetesen te is vásárolhatsz, ha úgy van.
Amúgy meg vannak olyan síkosítók, amik esetleg hatással lehetnek az óvszer anyagára, de ha egyébként fel vagy izgulva, akkor szükségtelen a síkosító.
Szia! Nézd meg ezt a reklámot, garantálom hogy elmegy a kedved a gyerekvállalástól, probléma megoldva: https://www.youtube.com/watch?v=DTCGnnjKSBs
Használd nyugodtan az óvszert, nem szakad az el olyan könnyen. Ha mégis megtörténne, akkor ott a sürgősségi fogamzásgátló tabletta ami sajnos vényköteles ezért hamar kell orvoshoz menned és kiváltanod, 72 órád van az aktustól számítva bevenni különben már csak az abortusz marad megoldásként.
Utolsó nem értem minek küldted el a YouTube linket.
Imádom a gyerekeket, 6évet bébiszitterkedtem napi 8 órát, sőt volt hogy többet, de jelenleg még nem szeretnék sajátot, pont azért ez a kérdésem.... nem kell el venni a kedvem a gyerekektől.
A válasz második részét köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!