Van, aki január 3ára nem várja?
Ki hogy van? Valakinek valami szokatlan tünet?
Nekem eddig csak ami mindig mielőtt megjön. Úgy hogy nem bízom benne. Holnap kiderül, mert mindig nagyon pontos.
Sziasztok! Tegnap és ma is egyszer törléskor kb 1cm véres nyákot találtam a wc papiron, tegnap a hasam nagyon görcsölt azthittem megjön ennyivel előbb, de azota se semmi, a görcs elmult és vérzésnek jele sincs. Én harmadikán, ha addig nem jön meg akkor tesztelek. Többiek?
Boldog újévet mindenkinek 🙂
En csak a repeszto miatt csinaltam tesztet, 7 nappal vagyok utana, es pozi meg a tesztem. Bar halvany, de meg nem urult ki.
2#
Sziasztok!
Én 7.-ére nem várom.Nekem többnyire 28 naposak a ciklusaim.Most december 10.-én volt meg,24 körül volt peteérésem.A cicifeszülés tegnap kezdődött el,és nagyon szurkál szintén tegnap óta a hasam. Esetleg beágyazódás?
Reménykedünk a karácsonyi csodában mi is. :)
Boldog új évet mindenkinek.
17es vagyok!
Izgi és bosszantó is egyben. A tünetek többsége ugyan az terhességnél meg mensi előtt is. 😒😅 6 éve a lányomnál csináltam görbéd...Most tanulmányoztam de nem lettem okosabb tőle. A mellfeszülés,érzékenység volt ott is a fő tünet.
Most is egyre jobban fáj a cicim,hasszurka is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!