Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki január 3ára nem várja?

Van, aki január 3ára nem várja?

Figyelt kérdés
Átlag 35 naposak a ciklusaim, most tartok a 24. napnál.. 19.napon volt peteérésem, aznap nem, de elötte és utána valo nap együttvoltunk. Izgulok, pedig tudom hogy az idő attól még nem megy gyorsabban.. valaki hasonlo helyzetben?

2018. dec. 26. 19:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
1.-ére nem várom
2018. dec. 30. 13:09
 12/34 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Barnázás?
2018. dec. 30. 15:12
 13/34 anonim ***** válasza:
Én januar 20- rá nem igaz meg peteeres sem volt de ez az első eles próbálkozás majd :) drukk mindenkinek
2018. dec. 30. 16:26
 14/34 anonim ***** válasza:

Ki hogy van? Valakinek valami szokatlan tünet?

Nekem eddig csak ami mindig mielőtt megjön. Úgy hogy nem bízom benne. Holnap kiderül, mert mindig nagyon pontos.

2018. dec. 31. 11:28
 15/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Tegnap és ma is egyszer törléskor kb 1cm véres nyákot találtam a wc papiron, tegnap a hasam nagyon görcsölt azthittem megjön ennyivel előbb, de azota se semmi, a görcs elmult és vérzésnek jele sincs. Én harmadikán, ha addig nem jön meg akkor tesztelek. Többiek?

Boldog újévet mindenkinek 🙂

2018. dec. 31. 22:34
 16/34 anonim ***** válasza:

En csak a repeszto miatt csinaltam tesztet, 7 nappal vagyok utana, es pozi meg a tesztem. Bar halvany, de meg nem urult ki.

2#

2019. jan. 1. 03:38
 17/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 7.-ére nem várom.Nekem többnyire 28 naposak a ciklusaim.Most december 10.-én volt meg,24 körül volt peteérésem.A cicifeszülés tegnap kezdődött el,és nagyon szurkál szintén tegnap óta a hasam. Esetleg beágyazódás?

Reménykedünk a karácsonyi csodában mi is. :)

Boldog új évet mindenkinek.

2019. jan. 1. 13:35
 18/34 anonim ***** válasza:
Én péntekre nem várom... indulok us tesztet venni....
2019. jan. 2. 12:39
 19/34 anonim ***** válasza:
Annyira izgi ez... mára nem várom.. vajon a jézuska beletette a pocakomba az ajándékát? Teljesen olyan érzésem van mintha mindjárt megjönne, annyi kulonbseggel hogy most sok átlátszó nyákos vizes folyásom us can. Ilyen még sosem volt, remélem ez jó jel így 2 év után... üdv kata
2019. jan. 3. 09:33
 20/34 anonim ***** válasza:

17es vagyok!

Izgi és bosszantó is egyben. A tünetek többsége ugyan az terhességnél meg mensi előtt is. 😒😅 6 éve a lányomnál csináltam görbéd...Most tanulmányoztam de nem lettem okosabb tőle. A mellfeszülés,érzékenység volt ott is a fő tünet.

Most is egyre jobban fáj a cicim,hasszurka is van.

2019. jan. 3. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!