Van, aki január 3ára nem várja?
Én is hiszek a karácsonyi csodában! Mutassuk meg, hogy tényleg létezik 🙂
Kitartást mindkettőtöknek! Én is igyekszem várni, addig nem is merek tesztet venni.. talán jövő héten 😅
Én 2.-ra nem várom 26 napos ciklussal és ez a 6.próbálkozós hónapunk.
Én is abban bízom, hogy egy pozi tesztet hoz az új év.
Drukkolok mindenkinek!
Sziasztok lányok! Hogy vagytok?
Tegnap este olyan furcsán "fájt" a hasam. Kicsit szurkált, kaparó érzést éreztem este 6-7orátol éjfélig kb. Reggel pedig a tisztaságin barnás folt volt, azóta semmi. Nagyon bizakodom. Tegnap voltam peteérés után 7 nappal. Viszont a mellem elkezdett fájni, ami a menzeszkor is egy héttel elötte szokott már jelentkezni. Nem tudom hova tenni a tegnapi hasfeszülést meg a reggeli barnás pecsétet.
Ti mit gondoltok?
Nekem még 3 nap a nemvártig, de hasonló tüneteim vannak mint mielött megjön, szóval annyira nem is élem bele magam.
Nekem 1 héttel mielőtt megjön szokott lenni barnás valami 1-2 alkalommal. Most még semmi nem volt.
Viszont,ha neked nem szokott barnás valami lenni előtte, lehet tényleg beágyazódás lehet. Bár én azt olvastam az inkább élénk piros vérzéssel jár.
Nagyon bizok ebben a honapban, de 2 ev hosszu ido, mar nem kepzelek be tuneteket. En 1 het mulva tesztelek csak, a repeszto miatt meg pozi lenne a tesztem. :) Bar par napot lehet csalok, csak felo, hogy nem valos eredmenyt kapok. 10 nap koruli a kiurulese. Bar akkor legalabb latok pozi tesztet. 😂
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!